.hard Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 (edited) Salut, de curand m-am apucat de SQL Injection.Mi se pare foarte interesanta aceasta chestie.Pentru a ma mai perfectiona in aceasta activitate, am sa va rog sa-mi lasati un link vulnerabil si eu voi incerca sa exploatez la maxim(dupa posibilitatile mele) vulnerabilitatea link-ului respectiv.Desigur ca voi posta in acest topic tot ce am aflat de la link-ul respectiv.Multumesc! Edited September 24, 2013 by .hard Quote
Renegade Posted September 24, 2013 Report Posted September 24, 2013 De ce nu incerci challenge-urile de aici https://rstforums.com/forum/competitie-challenges.rst ? Quote
.hard Posted September 24, 2013 Author Report Posted September 24, 2013 Le-am incercat, dar la unele link-ul lu mai e valabil/vulnerabil si la altele nu reusesc sa fac mare lucru. Quote
Guest Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 (edited) Inseamna ca n-ai destule cunostinte, uita-te peste niste carti, invata putin MySQL, nu doar "SQLi', sa intelegi cum merge treaba, etc.Anyway poti citi asta si astaSper ca dupa ce ai citit aceste 2 PDF-uri vei intelege cat de cat. Edited September 25, 2013 by DaLy Quote
Chipsuletz Posted September 25, 2013 Report Posted September 25, 2013 Scuze daca nu postez unde trebuie, dar ma poate "ghida" si pe mine cineva? Vreau sa invat si eu despre SQLi si dupa cum spunea Daly, e bine si MySQL sa stii. Cu ce ar trebuii sa incep si daca stiti vre'un site de tutoriale care v'a ajutat/carti care trebuie citite.Am dat un search pe forum, dar n'am gasit nimic relevant.Am downloadat si pdf'urile alea 2, dar cred ca trebuie mai mult de atat. Quote
.hard Posted September 25, 2013 Author Report Posted September 25, 2013 In MySQL/SQLite ma descurc bine, o sa citesc acele 2 tutoriale. Quote