Jump to content

Chipsuletz

Members
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Chipsuletz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. d-nezau, dupa invazia de tigani, sa ne asteptam la invazie de pitici verzi? o sa ne fure joburile astia
  2. Mergi la un Orange Shop si explica'le ce ti s'a intamplat. Nu cred ca ii vei vedea inapoi, i s'a intamplat si altcuiva si i s'a spus ca are netu' activat si cum era conectat pe fb si alte aplicatii, i'a mancat toti banii de pe cartela.
  3. pretul e accesibil, de ce sa nu profiti? nu iti trebuie 1gb poate, dar 500mb e mai bun decat ce a fost pana acum, si ei macar fac ceva sa atraga clienti.
  4. Chipsuletz

    SQLi

    Scuze daca nu postez unde trebuie, dar ma poate "ghida" si pe mine cineva? Vreau sa invat si eu despre SQLi si dupa cum spunea Daly, e bine si MySQL sa stii. Cu ce ar trebuii sa incep si daca stiti vre'un site de tutoriale care v'a ajutat/carti care trebuie citite. Am dat un search pe forum, dar n'am gasit nimic relevant. Am downloadat si pdf'urile alea 2, dar cred ca trebuie mai mult de atat.
  5. Nu stiu cat succes va avea, dar e ok. Fa'l si tu mai atractiv sau adu'i niste imbunatatiri, ceva nou, ca alltfel nu o sa aduni prea multi useri.
  6. La Multi Ani tuturor!!! Sanatate, hakereala si tot ce va doriti!!
  7. Multumes anticipat! Aveam nevoie de cateva programe de akolo. Appropo, toate sunt bune? EDIT: imi cer scuze...abia acum am vazut ca topicul e din 06-02-2009. l-a inviat angelangelo. SCUZEE!!
  8. Dar sa stii ca este...incerca NBiner, DelphBinder sau mai erau da nu mai stiu. Poti pune ce executabil vrei in imagini sau altceva, trebuie doar ca victima sa deschida fisieru' si i se deschide si executabilu fara sa vada dar trebuie sa aiba inchis firewall-ul sau sa nu aiba antivirus bun ca poate il gaseste:) Sunt mai multe programe dar nu toate sunt asa bune;) daca vrei bindere gasesti in topicul asta http://rstcenter.com/forum/16990-collection-private-binders.rst Nu le-am incercat si nu stiu care e mai bun. Sper ca am fost de folos:D
  9. Multumim! E fain si usor de utilizat:)
  10. Haide frate!....ce porcarii...iar incepe lumea cu dinastea?...in 2000, vai, toata lumea sfarsitu lumii, in 2012 sf. lumii...ce kkt de aberatii....nu va mai ganditi. Nici unu care moare cu masina maine nu stia ca moare. Murim, murim asta este, se intampla o data si-o data.
  11. Si eu aveam in generala pe unu exact la fel, il bateam, ne jucam fotbal cu ghiozdanul lui:D si altele, dar comenta si mai mult de aceea il bateam.
  12. Care mai aveti si voi un teddy pe acasa pe langa pat?
×
×
  • Create New...