tudor13mn13 Posted September 30, 2013 Report Posted September 30, 2013 Salut ,rst..Tocmai am cumparat cateva vps-uri cu mai multe ip-uri , si m-am gandit sa-mi deschid o firma de hosting.Trebuie facut un contract sau sa platesc ceva? Quote
k1NNG Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Daca vrei sa iti faci firma autorizata trebuie sa ai ceva bani sa investesti, nu doar un vps de 1 GB ram si 4 ip-uri Quote
tudor13mn13 Posted October 1, 2013 Author Report Posted October 1, 2013 Daca vrei sa iti faci firma autorizata trebuie sa ai ceva bani sa investesti, nu doar un vps de 1 GB ram si 4 ip-uri Nu-i problema cu banii. Dar trebuie sa platesc ceva la stat? Quote
JohnyCNAM Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Ar trebuii daca vrei sa fi legal, dar la ce ai tu eu unu zic ca poti face un PFA, nu-s 100% sigur. Quote
daatdraqq Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Platesti impozit pe profit ,tva,contributii salarii daca ai angajati.Ca orice firma normala. Quote
Guest Posted October 1, 2013 Report Posted October 1, 2013 Daca vrei totusi o firma serioasa, nu care dispare dupa 4-5 luni atunci ai nevoie de un datacenter sau macar cateva servere inchiriate sau proprii ( daca sunt proprii o sa fie problema cu temperatura si multe altele legate de depozitarea si singuranta lor), nu VPS-uri, aici incep si costurile de care s-a vorbit mai sus. Quote
gafi Posted October 2, 2013 Report Posted October 2, 2013 Cine stie cu ce se mananca o firma de hosting sa-mi zica si mie pe privat, as investi in cateva servere bune dar nu am idee ce riscuri/investitii sunt pe langa servere. Multumesc anticipat Quote
Gonzalez Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Si eu sunt in domeniul hostingului, de ceva timp e gata si siteul, doar am de facut cateva modificari la el. Ma voi axa doar pe clienti romani. Peste ceva timp merg sa-mi fac PFA, e cea mai buna metoda. Nu platesti la stat doar daca ai profit. Si nu voi avea decat 1 angajat. Problema e ca trebuie sa ai o diploma pentru a demonstra ca poti lucra in domeniu. Asta nu stiu cum voi face, dar va trebui sa gasesc o metoda.-Gonzalez Quote