Jump to content
tudor13mn13

Firma hosting

Recommended Posts

Posted

Daca vrei totusi o firma serioasa, nu care dispare dupa 4-5 luni atunci ai nevoie de un datacenter sau macar cateva servere inchiriate sau proprii ( daca sunt proprii o sa fie problema cu temperatura si multe altele legate de depozitarea si singuranta lor), nu VPS-uri, aici incep si costurile de care s-a vorbit mai sus.

Posted

Cine stie cu ce se mananca o firma de hosting sa-mi zica si mie pe privat, as investi in cateva servere bune dar nu am idee ce riscuri/investitii sunt pe langa servere.

Multumesc anticipat

Posted

Si eu sunt in domeniul hostingului, de ceva timp e gata si siteul, doar am de facut cateva modificari la el. Ma voi axa doar pe clienti romani. Peste ceva timp merg sa-mi fac PFA, e cea mai buna metoda. Nu platesti la stat doar daca ai profit. Si nu voi avea decat 1 angajat. Problema e ca trebuie sa ai o diploma pentru a demonstra ca poti lucra in domeniu. Asta nu stiu cum voi face, dar va trebui sa gasesc o metoda.

-Gonzalez