andybellagta Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Prima data gasesti o copila si ii dai ADD, o lasi o saptamana sa uite ca esti prieten de curand cu ea. Pana cand vezi ca isi face poze sau ca vrea p*** de la 16 ani . Poza 1 Dupa, te bagi in seama cu ea spunand-i ca o cunosti pe ma-sa . Poza 2 Si la sfarsit. Rezultatul :">Pentru ce toate astea ? Pentru amuzament si sa treaca timpul mai repede siii. ask.fm are cu un utilizator mai putin, cea ce ma bucura, il consider o prostie )PS: In functie de imaginatia voastra si de modul de abordare ( si de copila) asta poate sa devina mai amuzant, pana la imporare sa nu-i ziceti lu masa :"> 1
seboo00111 Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 O tema nedemna de RST; Bravo( Nu am vrut sa fiu "rau")Totusi, de cand au dat si romanasii de facebook, ask.fm si alte platforme de socializare "In timp real"( ) se umple internetul de cacaturi, care de obicei ne fac ( de parca nu era de ajuns) de ras.; ( Asta am spus-o in general, nu m-am referit la cazul tau )
dirtycash Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Te plictisesti rau? Fata era sarcastica oricum Doamne ce subiecte se mai intemeiaza pe un forum de securitate ...
EAdrian Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Citi?i asta de vreo sut? de milioane de ori pân? în?elege?i ce înseamn? "off topic"
dekeeu Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 Eu nu vad partea "funny" . Ce ai facut tu e pura prostie si in acelasi timp e o chestie ciudata rau. Cum sa te bagi in seama cu o persoana pe care nu o cunosti si sa te dai drept cunostinta cu ma-sa ? Mai iesiti din casa mai .. copii .
malsploit Posted October 7, 2013 Report Posted October 7, 2013 M-a uitat prin posturile tale si nu am gasit nimic folositor. Ai si 5 warning-uri. Ti-am dat ban ca sa ai timp sa "terorizezi" pustoaice pe ask.fm. Sa nu te tinem noi ocupat cu prostii de-ale noastre