ionicadrgs Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Salutare !Imi poate da si mie cineva un exemplu (ca si cod) de formular inteligent (PHP, Ajax + SQL) gen cum sunt calculatoarele RCA? Scopul este unul pur didactic (vreau sa invat si sa il modific pentru a-l putea transforma in altceva).Multumesc anticipat ! Quote
EAdrian Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 "Cum sunt calculatoarele RCA"... d?-ne un exemplu. Quote
Acidripp Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 cred ca la asa ceva se referea: Compara tarife rca: calculator rca ieftin Quote
ionicadrgs Posted October 22, 2013 Author Report Posted October 22, 2013 Oricare din Calculator Rca 2013 Online | 5% Reducere sau Calculator RCA . Mi se par la fel de complexe. Quote
ionicadrgs Posted October 22, 2013 Author Report Posted October 22, 2013 E bun si exemplul tau, Acidripp. Oricare din variante e la fel de binevenita. Quote
EAdrian Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 (edited) Bun, exemplu-l avem... acum, ai încercat ceva sau te a?tep?i ca noi s?-?i facem totul? M?car s? vedem un pic de interes din partea ta...PS: https://www.google.ro/#q=chained+ajax+selects Edited October 22, 2013 by EAdrian Quote
eusimplu Posted October 22, 2013 Report Posted October 22, 2013 Inca incerc sa-mi dau seama ce-i inteligent in formularele date de tine. Aveam azi deja planificat sa scriu un articol despre input-uri, dar se poate sa fii putin mai explicit? Quote
ionicadrgs Posted October 27, 2013 Author Report Posted October 27, 2013 Scopul e crearea unui form cu input-uri care sa aibe anumite relatii intre ele (ca si in exemplele date mai sus). Datele din form as vrea sa le salvez si intr-un xml in momentul submit-ului, si sa le trimit si catre o baza de date. Quote
EAdrian Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Scopul e crearea unui form cu input-uri care sa aibe anumite relatii intre ele (ca si in exemplele date mai sus). Datele din form as vrea sa le salvez si intr-un xml in momentul submit-ului, si sa le trimit si catre o baza de date.Este greu s? dai click pe link-ul meu de mai sus ?i apoi s? intrii pe primul link? ?i ce crezi? ... po?i s?-l ?i downloadezi Quote
ionicadrgs Posted October 27, 2013 Author Report Posted October 27, 2013 Adrian, am intrat pe link-ul de la tine, i-am raspuns lui @eusimplu Quote