sensi Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 (edited) Task:Trebuie sa afisati tabelele si nickname-ul vostru prin SQLi (union based), dar mai intai, trebuie sa aflati tinta aHR0cCUzQS8vdXBwaXQuY29tL25pYWI5dHh6anJzeC9mdW5ueV9jaGxhbGxlbmdlLnJhcg==Rules:Pm cu sintaxa. Hint: http://iceimg.com/S4NDjV6k/challenge.pngProof:Level: As putea spune easy-medium Premiu: Primii 3 primesc + rep.# Solvers:? Renegade? danyweb09? Roby4kill Edited October 28, 2013 by sensi Quote
mah_one Posted October 26, 2013 Report Posted October 26, 2013 Eu nu va inteleg de ce faceti challenge-uri pe site-uri care nu va apartin. Este ca si cum ai zice "Hai sa furam baza de date de la site-ul xxxxxxxxxxx". De ce nu faci tu un script in php si sa il urci pe un hosting gratuit? De ce trebuie sa exploatati un sqli intr-un site din Thailand? Poate tu nu esti rau intentionat, dar s-ar putea sa se gaseasca unii sa exploateze acelasi sqli in respectivul site, iar cei care s-au implicat in challenge-ul tau vor fi si ei in aceeasi oala.Eu cred ca trebuie o regula de genul: "FARA CHALL-URI PE SITE-URI CE NU VA APARTIN!". Poate sunt si minori care au havij, sqlmap si stiu doua taste in backtrack, dar nu stiu ca ceea ce fac este ilegal. Quote
sensi Posted October 27, 2013 Author Report Posted October 27, 2013 Eu zic sa n-o dam in SF-uri, nu este primul challenge in care se cere SQLi intr-un site oarecare. mah_one, iti inteleg intentia, daca tot ai zis, ai putea face un poll @Renegade, felicitari! Quote
Active Members dancezar Posted October 27, 2013 Active Members Report Posted October 27, 2013 http://s11.postimg.org/hdctpfwz7/sqli_sensi.pngHai sus:) Mersi pentru challenge 1 Quote
sensi Posted October 27, 2013 Author Report Posted October 27, 2013 (edited) danyweb09, felicitari si tie, te-am trecut la solvers ... next!? Edited October 27, 2013 by sensi Quote
mah_one Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Observ ca mai este un loc in solvers list, trece-l si pe FAKE USERNAME!!!Sensi, ai dreptate, trebuie facut un poll pe aceasta tema. Quote