Active Members dancezar Posted October 27, 2013 Active Members Report Posted October 27, 2013 Target : yahoo.comExploit : Cross Site scriptingMethod : POSTStatus : Raportat Astept un raspunsProof:http://s23.postimg.org/oujjtu6a2/aaa.jpgDin cate am vazut daca esti logat si reusesti sa furi un token devine persistent daca nu ai tokenu apare xss pur si simplu//Yahoo o sa ajunga la sapa de lemn:)) Quote
Active Members akkiliON Posted October 27, 2013 Active Members Report Posted October 27, 2013 OFF: The War has just begun.ON: S? fie ceva $$$. Quote
florin_darck Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Sper ca si-au pregatit un buget mare pentru bugbounty PS: flash XSS chiar acum Quote
dekeeu Posted October 27, 2013 Report Posted October 27, 2013 Sfat (daca tot sperati sa primit ceva de la acest bug-bounty foarte prost organizat - deocamdata): Faceti Print Screenuri, Video PoC's la tot ce gasiti si raportati. Am gasit un xss persitent in yahoo, prima data mi-au multumit pentru el apoi l-au reparat ca sa imi trimita mai apoi un mail in care imi ziceau ca nu pot sa reproduca vulnerabilitatea. Sper sa o scot la capat totusi cu ei, si sa il valideze. Quote
Active Members akkiliON Posted October 27, 2013 Active Members Report Posted October 27, 2013 Sfat (daca tot sperati sa primit ceva de la acest bug-bounty foarte prost organizat - deocamdata): Faceti Print Screenuri, Video PoC's la tot ce gasiti si raportati. Am gasit un xss persitent in yahoo, prima data mi-au multumit pentru el apoi l-au reparat ca sa imi trimita mai apoi un mail in care imi ziceau ca nu pot sa reproduca vulnerabilitatea. Sper sa o scot la capat totusi cu ei, si sa il valideze.Po?i s? ai si video + poze c? nu ajungi departe.Mi-or cerut la primul XSS Stored [https://rstforums.com/forum/76301-xss-stored-yahoo-mail.rst] care l-am g?sit din Yahoo! Mail s? le dau mai multe informa?ii (un V.P.o.C), c? nu or reu?it s? reproduc? vulnerabilitatea ! Dar ea era deja reparat?. Le-am dat oricum video-ul ?i tot nu am mai primit nici un r?spuns. Ce altceva po?i s? faci ? Chiar dac? ajungi s? le trimi?i mesaje în continuare, sunt sigur c? pân? la urm? î?i spune c? e duplicate ?i numai ai ce s? le zici. Asta e. Mergem mai departe. C? nu e primul ?i nici ultimul din Yahoo! Mail. Baft? ! Quote