PaIn123 Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Salut eu sunt PaIn am cautat multe site-uri care am sperat ca mor invata programare si hacking dar fara reusita .Am vazut la televizor despre aceasta organozatie si am fosrt foarte curios>Ce e derpt la prima vedere este cea mai buna alegere pe care am luato.Am cateva cunostinte despre C# si poate vreti sa ma ajutati si pe mine sa invat mai multe!Daca vreti careva sa ma ajutati va rog lasa-ti-mi un mesaj!!! Ms mult Quote
Guest Posted November 2, 2013 Report Posted November 2, 2013 Bun venit , te pot ajuta cu asta deocamdata Quote
Tumbler Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Prezentarea ta suna a matrimoniale.. Si in acelasi timp a copil care vrea ca pe viitor sa sparga serverele de la "na?a". Ca si pe restul forumurilor nu cred ca o sa fie cineva sa te invete pe tine "hacking" si programare. Daca ai vointa si daca chiar vrei sa inveti ceva o faci singur incepand cu tutoriale de pe google, videoclipuri de pe youtube si de ce nu poti chiar sa cumperi o carte care o sa fie mult mai explicita. Nu ma intelege gresit iti spun din experienta.ON: Bun venit! Quote