Jump to content

Tumbler

Active Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Tumbler

  1. Am luat warn cel mai probabil de la Gecko pentru urmatorul comentariu "Frate iti dau un sfat.. socializeaza. Ia un kg de iarba, 2-3 sticle de whiskey si o curva, meriti o pauza... Ai aici si un playlist Tare 20 cm Grup Parazitii - YouTube / https://rstforums.com/forum/82125-adnettelecom-google-si-youtube-sparte.rst#post528894" dupa cum zicea si el suntem pe un forum de securitate si ar trebui sa fim open-mindend daca stam sa ne ardem ca pizdele atunci nu prea mai vad rostul acestui forum. Acum ceva timp a inceput sa sara la mine pe chat fara sa fac nimic o zis ca are el ceva cu mine si ca vrea sa scape de astia activi prima data. Nu am chef sa stau pe tusa 1 luna pentru acumulare warn-uri doar ca asa ii se scoala lu Gecko. Unban please. //Cifre
  2. O lista de genul am postatu si eu acum vreo 8 luni pe leak.sx, cine vrea conturi de minecraft am eu cateva fresh.
  3. Lol. Sunt de 6 ani pe forumu asta si nu am vazut pana acum categoria asta.. ON: Floodere de pe pc-ul de acasa? Asta nu suna bine..
  4. Mie imi este indiferent.. dar pare idee buna.
  5. Sa imi pregatesc poster-ul cu FREE KWELWILD? Cand incep protestele?!
  6. Mai prost de atat se poate? Daca ai chef de misto poti sa verifici site-ul tpu sau 4chan, aici e rst! ON: Presimt ca o sa ne parasesti foarte curand..
  7. Nu o sa faci foarte mult pe rst. Si eu ma ocup cu eBook-uri, daca vrei sa iti dau mai multe detalii un pm este de ajuns. In ce limba este? Oricum bafta!
  8. Se poate oferi si gazduire premium cum am spus mai sus sunt diferite levele pentru reselleri. Noraml / VIP & SuperVip. Sfat: Te rog sa testezi serviciile inainte sa comentezi aiurea. Daca nu ai dovezii si daca nu ne folosesti serviciile te rog foarte frumos sa eviti acest topic. Multumesc anticipat!
  9. Nu o sa renuntam, iti multumim pentru incurajare. Serverele sunt supraincarcate nu te contrazic dar acum depinde si de ce fel de reseller esti. Cat despre marketing & seo nu este o problema! Multumesc de parere.
  10. Linuxup ai fost putin mai rapid. Urma sa ii explic eu de ce incarca putin mai greu. Si sa nu uitam ca sunt foarte multi utilizatori online pe site in momentul de fata. 12,182 hits intr-o ora..
  11. Si de asta merg pe .net/.com/.info/.us.. Plm am aproximativ 25 de domenii dar ma simt foarte prost, .ro nu am nici unu.. Dracu poate in felu asta scapam de sutele de comunitatii de gameri..
  12. Tu ai vazut cand a fost facut acest topic? Poti incepe cu regulamentul si poti termina cu categoria tutoriale.
  13. Eu nu prea inteleg de ce dai sfaturi altor persoane cand tu nu ai contribuit cu nimic. Tu esti baiatul cu rsp sau ceva de genul, o posibila clona a rst-ului.
  14. Tinky de ce te plangi coaie atat? Acum sa stam si sa punem totul de la cap la coada, esti un baiat de 21 de ani sau cat dumnezo ai, cu capu pe umerii, cel putin eu asta speram. Ti-ai luat ban din mai multe motive nu pentru simplul fapt ca ai injurat unul sau mai multi membrii ai rst. Daca eram in pielea unui administrator iti dadeam ban doar pentru faptul ca esti arogant si esti o influenta proasta pentru restul membriilor. Da si eu la randul meu am luat ban pentru ca am fost arogant dar am invatat din greselile mele si nu am repetat ce am facut prima oara. Ai luat ban, bravo acum de ce te milogesti de staff sa ti-l scoata? Nu tu ziceai ca rst-ul e de cacat si ca tu l-ai ridicat dar generatia asta la distrus? Sa fim seriosi ai fost si vei ramane un arogant si asta o stii si tu, daca ai fost mediatizat asta nu inseamna ca imi esti mie sau altui membru superior, pe forumul asta nu exista superioritate ci cota de respect care se calculeaza in functie de cat de mult ai ajutat comunitatea si daca chiar meriti respect. Nu inteleg ceva la tine.. Esti ca pizdele alea de craciun, ba cu ba fara, de fiecare data cand se ia de tine un pusti pe messenger sau pe forum tu trebuie sa faci un topic special ca na nu iti ajunge prostia pe care o arati la TV trebuie sa semnalizezi si pe forum. Sper sa fie ultima data cand iti scriu, nu de alta dar nu am chef sa mai scriu iarasi 3-4 paragrafe in care sa iti explic ca lumea nu e a ta si inca ceva data viitoare cand ma dai drept exemplu te rog foarte frumos sa ma intrebi si pe mine, poate ca nu vreau sa fiu bagat in cacaturile tale pe care nu esti in stare sa le rezolvi singur. Stiu ca nu am o gramatica de nota zece dar scopul scuza mijloacele. Multumesc! In cazul in care o sa imi iau warn pentru mesajul asta, asta e!
  15. Asta e COAILI: http://flv.ro/wp-content/uploads/2010/11/coaie.jpg
  16. Are ca esti prost si mai si semnalizezi. OFF-TOPIC: Discutii pe diverse teme, discutii care nu se incadreaza la celalalte categorii. Asa ca ia mai dute tu-n rahat de pinguin ca consumi curent degeaba. Nu vreau sa inchida moderatori topicul asta din cauza ta sau din cauza unui prost ca tine. Daca tie nu iti pasa de un actor legenda asta nu inseamna ca toti au mentalitatea ta de taran inghetat.
  17. Bolovane si cand am zis sa ne bagam sunca-n Moldova ai sarit de cur in sus!
  18. Nu se mai face Fast and Furious!
  19. Acum 10 ore a fost anuntata moartea actorului Paul Walker! Condoleante.
×
×
  • Create New...