Jump to content

Tumbler

Active Members
  • Posts

    120
  • Joined

  • Last visited

About Tumbler

  • Birthday 08/29/1991

Converted

  • Location
    Venus

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tumbler's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Am luat warn cel mai probabil de la Gecko pentru urmatorul comentariu "Frate iti dau un sfat.. socializeaza. Ia un kg de iarba, 2-3 sticle de whiskey si o curva, meriti o pauza... Ai aici si un playlist Tare 20 cm Grup Parazitii - YouTube / https://rstforums.com/forum/82125-adnettelecom-google-si-youtube-sparte.rst#post528894" dupa cum zicea si el suntem pe un forum de securitate si ar trebui sa fim open-mindend daca stam sa ne ardem ca pizdele atunci nu prea mai vad rostul acestui forum. Acum ceva timp a inceput sa sara la mine pe chat fara sa fac nimic o zis ca are el ceva cu mine si ca vrea sa scape de astia activi prima data. Nu am chef sa stau pe tusa 1 luna pentru acumulare warn-uri doar ca asa ii se scoala lu Gecko. Unban please. //Cifre
  2. O lista de genul am postatu si eu acum vreo 8 luni pe leak.sx, cine vrea conturi de minecraft am eu cateva fresh.
  3. Lol. Sunt de 6 ani pe forumu asta si nu am vazut pana acum categoria asta.. ON: Floodere de pe pc-ul de acasa? Asta nu suna bine..
  4. Mie imi este indiferent.. dar pare idee buna.
  5. Sa imi pregatesc poster-ul cu FREE KWELWILD? Cand incep protestele?!
  6. Mai prost de atat se poate? Daca ai chef de misto poti sa verifici site-ul tpu sau 4chan, aici e rst! ON: Presimt ca o sa ne parasesti foarte curand..
  7. Nu o sa faci foarte mult pe rst. Si eu ma ocup cu eBook-uri, daca vrei sa iti dau mai multe detalii un pm este de ajuns. In ce limba este? Oricum bafta!
  8. Se poate oferi si gazduire premium cum am spus mai sus sunt diferite levele pentru reselleri. Noraml / VIP & SuperVip. Sfat: Te rog sa testezi serviciile inainte sa comentezi aiurea. Daca nu ai dovezii si daca nu ne folosesti serviciile te rog foarte frumos sa eviti acest topic. Multumesc anticipat!
  9. Nu o sa renuntam, iti multumim pentru incurajare. Serverele sunt supraincarcate nu te contrazic dar acum depinde si de ce fel de reseller esti. Cat despre marketing & seo nu este o problema! Multumesc de parere.
  10. Linuxup ai fost putin mai rapid. Urma sa ii explic eu de ce incarca putin mai greu. Si sa nu uitam ca sunt foarte multi utilizatori online pe site in momentul de fata. 12,182 hits intr-o ora..
×
×
  • Create New...