puscarie Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 # Struck By x0x0 #inclusiv# Struck By x0x0 #Webpage Screenshot - # Struck By x0x0 # Quote
alexu Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 (edited) Am scris si eu pe blog.Ma gandesc ca e vorba, de DNS cache poisoning, pt ca altfel il reparau de mult, sau macar il scoteau off-line. Edited November 3, 2013 by alexu Quote
puscarie Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 datacity.ro = 46.108.51.6 = www.46.108.51.6 nu. Quote
alexu Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 (edited) Da, am vazut si eu. Atunci, aia de acolo, ce fac ... dorm ? De ce nu scot (macar atat) server-ul off-line ? Edited November 3, 2013 by alexu Quote
alexu Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 puscarie, vorbim de o firma uriasa romaneasca, nu e firma de hosting din colt. Eu, daca le dau lu ai mei, acum un e-mail, imi raspund in 2 minute. Quote
ZeroDoi Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 bravo lu ala care a facuto , poate mai scad dracu si ei preturile la servere in plm ca au niste preturi de te doare capul Quote
puscarie Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 Si daca este firma mare? Trebuia sa dea jos accesu la net si sa investigheze. Quote
nein Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 bravo lu ala care a facuto , poate mai scad dracu si ei preturile la servere in plm ca au niste preturi de te doare capulhttps://twitter.com/kinGoFcoNTroLkinG oF coNTroL | Zone-H.org Quote
alexu Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 @puscarie Ai zis si tu, acelasi lucru, cu alte cuvinte. Cum sa-ti lasi server-ul spart, on-line, de atata timp? Ai mei, au raspuns in 8 minute si mi-au zis ca i-au anuntat si ei, pe cei de la AdNetTelecom, mai ales ca au dedicate acolo. Quote
alexu Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Pai cam asta inseamna sa dai deface, sa schimbi indexul. Hai frate, ziceti si voi ceva interesant Quote
puscarie Posted November 3, 2013 Author Report Posted November 3, 2013 suspendat. s-a trezit sysadminul. Quote
nein Posted November 3, 2013 Report Posted November 3, 2013 Doar datacity a suspendat.Account Suspended chiar si asta Quote
alexu Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) Softpedia o arde aiurea.I-am anuntat primul, de treaba asta, pe forum, printr-un topic.A intrat mai multa lume, inclusiv un admin, au lasat topicul cateva ore, dupa l-au inchis si au sters link-ul.A doua zi, au postat stirea pe Softpedia News , fara macar sa dea link direct, catre forumul RST.II doare burta, daca sunt corecti si fac si ei putina reclama.Cata nesimtire! Edited November 5, 2013 by alexu Quote
puscarie Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 somebody teach softpedia a lesson . Quote
alexu Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Ar fi meritat o lectie, una legala, de genu': sa postam toti, pe forumul lor, despre mizeria asta ... cu link catre RST. Nu conteaza ca am cont din 2007 si mi-l baneaza. Intrebarea este, cu cine ? Neme nu mai este activ pe aici, sa dea tonul la RAID. Cei mai vechi, tin minte, cand stresam videochatiste si cata distractie era, pe la raidurile lui.Acum, celor "grei" nu prea le mai pasa, stau si fac bani multi. Cei mici, nu mai stiu cum sa fure cate un cont de steam, sa faca de o guma. Quote
dirtycash Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Eu cand dau deface dau remove la tot si schimb index-ul , fiecare actioneaza cum vrea si poate .Cum ar fi sa-ti dea cineva tie "Remove" la toate reusitele tale si a familiei tale. Si scuza-mi exemplul , dar totusi il meriti. Asa se simt si cei care s-au chinuit muncind la un site,sa-l faca cat mai bun in ceea ce priveste design-ul,dupa cum vezi cu securitatea nu au stat destul de bine.Nu asa se da deface! Quote
puscarie Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 Pai stai frate, se presupune ca e o firma destul de mare , cum sa nu isi faca back-up ?de ce sa stergi munca unui om cand poti si fi white si black? Quote
black_death_c4t Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Ar fi meritat o lectie, una legala, de genu': sa postam toti, pe forumul lor, despre mizeria asta ... cu link catre RST. Nu conteaza ca am cont din 2007 si mi-l baneaza. Intrebarea este, cu cine ? Neme nu mai este activ pe aici, sa dea tonul la RAID. Cei mai vechi, tin minte, cand stresam videochatiste si cata distractie era, pe la raidurile lui.Acum, celor "grei" nu prea le mai pasa, stau si fac bani multi. Cei mici, nu mai stiu cum sa fure cate un cont de steam, sa faca de o guma.vezi-ti de barba ta si scarpina-te la coaie daca tot te mananca. Quote
alexu Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 Am postat pe forumul lor: http://forum.softpedia.com/topic/946769-nu-i-frumos-ce-faceti/@black_death_c4t exact ce scriam mai sus. Esti un mandru reprezentant al forumului RST. Quote
alexu Posted November 5, 2013 Report Posted November 5, 2013 (edited) Nu mi-au dat. A venit un moderator justitiar si a ascuns postul, pentru a-l vedea si comenta, stapanirea. Eu inca il vad.Print, pentru cei care nu au apucat sa-l vada: http://iceimg.com/gZWCxGfN/2.jpgMa enerveza nedreptatea. Fac Ariel la gura cand vad gesturi de genu'. Edited November 5, 2013 by alexu Quote
puscarie Posted November 5, 2013 Author Report Posted November 5, 2013 3 lucruri.1. raging mamma.2. nu ii intereseaza pe ei de blogul tau sau de rst.3. referitor la articol pe blogul tau, sper sa nu iau warn. flood de 2gb este mare fas. lauzi mult ce nu merita. dai un pm daca ceva. Quote
alexu Posted November 6, 2013 Report Posted November 6, 2013 Uite ca-i intereseaza. Au modificat articolul si au oferit explicatiile necesare si suficiente. Din partea mea, nu mai am nimic cu ei.http://goo.gl/IClylC Quote