saca8aug Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 (edited) Salut,Am "pus mana" pe un cd cu windows 8.1 de la job. As dorii sa stiu daca exista vreun site unde ii pot verifica valabilitatea, fara a-l instala in pc meu, si daca poate fi folosite mai multe pc-uri. Din cate am inteles nu este indicat sa folosesc windows 8, ar verifica licenta la orice program nou instalat.Ce parere aveti ? se merita ? exista vreun astfel de site ? Mutumesc anticipat Edited November 11, 2013 by saca8aug Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nein Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 o copie la dvd:3? :> glumeam , da se merita mai ales daca il ai original pe pc personal . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
black_death_c4t Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 nu i inca in beta ala? daca da, e un singur cd key care l gasesti si pe site ul celor de la microsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saca8aug Posted November 11, 2013 Author Report Share Posted November 11, 2013 nu i inca in beta ala? daca da, e un singur cd key care l gasesti si pe site ul celor de la microsoftpe carcasa si pe DVD scrie 8.1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maximus Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 fuck windows 8 , fuck fuck fuck !NU se merita, cacat de OS (parerea mea) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorila Posted November 13, 2013 Report Share Posted November 13, 2013 Online PIDCheckerSi da, se merita sa-l instalezi acasa. Nu verifica nicio licenta la programele noi instalate si este bine sa nu activezi smartscreen la instalare sau post instalare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saca8aug Posted November 13, 2013 Author Report Share Posted November 13, 2013 Online PIDCheckerSi da, se merita sa-l instalezi acasa. Nu verifica nicio licenta la programele noi instalate si este bine sa nu activezi smartscreen la instalare sau post instalare.thx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...