tadabada Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Buna ziua. As avea nevoie de un script sau un .msi care sa scoata parola la userul Administrator pe windows xp si 7, sa creeze autologin predefinit pe userul Administrator, si sa seteze o parola definita de mine pt acel user. Se poate? Platesc destul de bine, bineinteles Quote
Brenin Posted November 15, 2013 Report Posted November 15, 2013 Cel putin la metodele "ortodoxe" , parola o vei lua ca un NTLM hash, care daca ai noroc, o gasesti decriptata, daca nu, nu.Asta daca nu vrei sa te complici cu keyloggere de cacat, samd. Quote
tadabada Posted November 16, 2013 Author Report Posted November 16, 2013 Eu parola o stiu deja pe toate calculatoarele. Am nevoie sa o modific pe toate fara merg la ele fizic Quote
Sim Master Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 Ca sa scoti o parola de pe un user folosesti comanda:net user NUME ""Ca sa adaugi o parola pe un user folosesti:net user NUME PAROLACa sa creezi un autologin, dupa cum scrie aici:REG ADD "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v AutoAdminLogon /t REG_SZ /d 1 /fREG ADD "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v DefaultDomainName /t REG_SZ /d domainname /fREG ADD "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v DefaultUserName /t REG_SZ /d NUME /fREG ADD "HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon" /v DefaultPassword /t REG_SZ /d PAROLA /fAcuma pe astea le poti combina intr-un fisier .bat si sa le executi pe calculatoarele respective atata timp cat contul de pe care ruleaza scriptul are permisiuni de administrator. Quote
zpimp Posted November 16, 2013 Report Posted November 16, 2013 (edited) pentru mai multe calc cu psexec, net user parca nu merge remotesau pspasswd.exe @pcs.txt -u user_name -p new_password Edited November 16, 2013 by zpimp Quote
tadabada Posted November 22, 2013 Author Report Posted November 22, 2013 Partea aia am rezolvato, ms pt ajutor. As mai avea o intrebare. Am 2 .bat, unu dezinstaleaza o aplicatie veche si face reboot, cum fac sal executez pe al doilea dupa reboot? Am incercat adaugand cheia de registru in RunOnce dar nu face nimic. cheia e REG ADD "HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\RunOnce" /v install /t REG_SZ /d C:\Emp\Install\install.exe /f Quote
sadik Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Le pui pe amandoua intr-un singur bat si verifici daca aplicatia, sau versiunea de aplicatie exista:-Da -> uninstall-Nu -> excecuti ce vrei tu. Quote
tadabada Posted November 22, 2013 Author Report Posted November 22, 2013 da, mam gandit deja la asta, dar daca exista, dupa uninstall tre sa dea reboot neaparat. De asta intreb cum fac sa executeze batu sau exeul dupa restart Quote
sadik Posted November 22, 2013 Report Posted November 22, 2013 Simplu: il pui in start-up si daca aplicatia exista o sterge si da restart, daca nu exist face ce vrei tu.Cand lucram ca tehnician la o universitate aveam scripturi-client in start-up care executau un alt script de pe un share. Atunci cand vroiam sa le fac sa execute ceva de genul trebuia doar sa modific scriptul de pe server si toate celelalte calculatoare il executau. Quote