danger2u Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 salutam luat un pc de la unu (l-am cumparat) si a ramas numele lui dupa cum se vede in screenstie cineva cum pot sa schimb numele?? Quote
curiosul Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Ai incercat asta? Change an Existing User’s Account in Windows 8 - For DummiesSau creezi altul cu numele dorit si il stergi pe cel curent.Oricum treaba ii suspecta: Are numele Bangladesh ii in limba Italiana si prietenul tau este roman Quote
danger2u Posted November 21, 2013 Author Report Posted November 21, 2013 Ai incercat asta? Change an Existing User’s Account in Windows 8 - For DummiesSau creezi altul cu numele dorit si il stergi pe cel curent.Oricum treaba ii suspecta: Are numele Bangladesh ii in limba Italiana si prietenul tau este roman de fapt el o fi din Bangladesh,l am cumparat eu de la el si il folosesc in italiana. Quote
curiosul Posted November 21, 2013 Report Posted November 21, 2013 Oricum daca zici ca ii cumparat de la altcineva sfatul meu este sa dai un format mai intai ca nu se stie niciodata... Quote
danger2u Posted November 25, 2013 Author Report Posted November 25, 2013 nu as vrea sa pierd tot din comp programe,jocuri etc.alta metoda nu este? Quote