Jump to content
Acidripp

purehost.ro - Hosting servere DEDICATE/VPS/VDS/CLOUD/cPanel

Recommended Posts

purehost.jpg

purehost.ro s-a lansat in Septembrie 2012 si doreste sa vina in intampinarea clientilor atat din tara, cat si din strainatate cu o oferta de hosting care inglobeaza orice nevoie a lor, o calitate ridicata a serviciilor si un pret pentru buzunarul fiecaruia. Datacenter-ul nostru principal se afla in Timisoara si, recent, am inceput colaborarea cu un datacenter din Germania.

Oferta noastra include servere dedicate, colocare, gazduire web (cPanel) incepand cu 5 euro/luna, inregistrare domenii, servere dedicate incepand cu 26 euro/luna, VPS si VDS incepand cu 5 euro/luna si in curand servicii CLOUD.

Punctul nostru forte fata de alte companii din tara dar si din strainatate este, in afara preturilor mici, protectia anti-DDoS care face fata oricarui atac (inclusiv cele de tip amplified-DNS) si care se bazeaza pe 2 firewall-uri hardware, unul oferit de catre providerul nostru principal GTS Telecom, bazat pe tehnologia Arbor si celalalt fiind un firewall hibrid dezvoltat chiar de noi bazat pe pfSense si Snort.

De asemenea, oferim solutii custom clientilor nostri in functie de nevoile lor, pentru aceasta va rog sa ma contactati.

Alegeti-va pachetul potrivit: servere dedicate sau VPS si VDS

Yahoo! Messenger: th3acidripp3r@yahoo.com

Skype: softguard.datacenter

Tel.: 0766604021

Edited by Acidripp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut si eu web hosting shared de la purehost.

SUPORTUL

Suportul a fost foarte slab dat fiind ca aveam si o problema ce necesita atat cunostinte tehnice avansate cat si timp pentru a gasi ce imi blocase IP-ul iar eu puteam contacta suportul doar pe Yahoo! Messenger. Imediat ce am facut rost de numarul de telefon am reusit sa contactez suportul, vad ca acum este public deci recomand cand aveti nevoie sa-l sunati.

VITEZA

Se misca foarte bine. Cand m-am mutat de la ei la romarg m-am simtit foarte prost sa vad ca mi-a fost afectata drastic viteza(cu toate ca la ambele m-au costat la fel pachetele).

FLEXIBILITATE

Ca orice host nou le mai lipseste cate o extensie, ba mysqli, ba sqlite. (chiar si la cele vechi se mai intampla cand e vorba de unele nu asa de folosite)

Pot spune insa ca s-au miscat rapid in adaugarea lor si n-au facut mofturi.

UP TO DATE

Din toate hostingurile incercate, (chiar si cel unde sunt acum care se misca foarte bine), are cel mai "up to date" PHP(programatorii php stiu de ce).

CAPACITATE

E unlimited, ce dracu...

ALTELE

Se lucreaza de prea mult timp la site-ul purehost.ro, pana acum trebuia sa fie terminat.

Edited by eusimplu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am aruncat o privire, preturile sunt normale, acum totul depinde de calitate si suport, o sa iau pe o luna un VPS pana in 100 de lei cand se deschide treaba. Vinzi si acum sau inca nu-i totul aranjat?

Ce protectie oferiti de la DC ? (DDoS)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vindem de un an si ceva, acum doar site-ul mai trebuie pus la punct :)

Intrebarea cu protectia DDoS n-am prea inteles-o, dar am sa incerc sa-ti raspund:

-protectia nu prea are limita ca si trafic (am luat inclusiv DDoS cu pana la 8Gb/s)

-protectia se face activ (filtram pana la 65.000.000 de conexiuni simultane) asta in plus fata de ce ne filtreaza providerul

-protectia se face cu drop la conexiune direct din router-ul BGP pe baza de blacklist ip cu ip-urile ce ne-au atacat pana acum si pe baza de restrictie geografica (accesul din tari precum China, Afganistan, toata Africa, Iran, Irak, etc. este restrictionat)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Îl recomand. Am avut ?i eu câte ceva de la purehost ?i pot spune c? sunt foarte mul?umit, vitez? mai mare nu am mai v?zut iar ca suport st? foarte bine, de fiecare dat? când am avut nevoie de un update, o modificare etc. Acidripp a r?spuns în cel mult 4-5 minute. Purehost e ceva de genul „Calitate nu cantitate”.

Recomand!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...