MostWanteD Posted December 3, 2013 Report Posted December 3, 2013 imi doneaza si mie cineva cateva conturi/pagini/loguri de fb? please? Quote
TheTime Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 Baieti e vorba de un utilizator destul de vechi si cu o gramada de posturi. Daca puteti sa-l ajutati, ajutati-l!Daca vreti totusi o mica recompensa de la el pe conturile alea, veniti cu o oferta.Daca nu aveti nimic de oferit, treceti mai departe la urmatorul topic.Sunt putin cam prins acum, ma intorc mai tarziu sa impart ban-uri si cartonase celor care posteaza doar de dragul de a posta.Bafta! Quote
Inf3cted Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 intra pe chat ca ti dau eu numa sa mi zici ce tara:)) Quote
aelius Posted December 4, 2013 Report Posted December 4, 2013 (edited) Am sters cele doua pagini de posturi inutile si tampenii. Nu injurati, v-am facut un bine defapt pentru ca ati fi luat banuri in ordine alfabetica de la alti admini. Edited December 4, 2013 by aelius Quote