Jump to content
Oust

Vi s-a intamplat vreodata sa stricati vreun pc/laptop al clientului?

Recommended Posts

vai, am primit un mesaj de dragoste. ce onoare.....:))
Nu ma cheama Mircea Badea.

Poate ne spui si noua de ce ai intrat pe forum

//edit: Bate saua sa priceapa Iapa. Am intrebat in ideea de a ne spune ce cauti, nu ca trebuie sa-ti ceri voie sa stai pe un forum. Ultimele tale mesaje nu au avut nicio legatura cu subiectul threadului.

Edited by aelius
Link to comment
Share on other sites

Va multumesc tuturor pentru sfaturi, tin sa mentionez ca am reusit sa-l pornesc, toata problema este de la conectorul unei fise pe care trebuie sa-l inlocuiesc. In pozele de mai sus vedeti pasta termoconductoare care era, pozele sunt dinainte sa il curat.

A avut rugina pe placa de baza, am curatat-o cum am putut, aici Postimage.org / gallery - WP 20131205 001, WP 20131205 002, WP 20131205 003, WP 20131205 004 aveti galeria foto cu conectorul care nu mai prinde fisa, s-a rupt chestia aia care prinde fisa, am gasit-o, am pus-o la loc, am fixat fisa dar tot nu merge, asa ca o sa-l inlocuiesc am gasit pe okazii piesa si o s-o comand, daca o mai are....

Stiam ca am pus totul bine, nu am uitat niciun cablu, etc, am incredere in mine, stiu ce fac, am mai reparat laptopuri dar niciodata unul asa de vechi, putin am tras mai tare de clipul ala de la conector si s-a rupt...

Nu incetati sa mai raspundeti la thread, pana la urma, l-am facut pentru a ajuta si alte persoane care au patit acelasi lucru, povestiti in continuare.

Link to comment
Share on other sites

Am patit - o cu un desktop . Placa de baza K7N2 Delta2 Platinum - MSI. Instalare de XP . Din "lenea" de a mai cauta drivere am "mers" pe site-ul lor (MSI) unde este o aplicatie Live Update care , teoretic ar trebui sa instaleze toate driverele placii . Numai ca aceasta aplicatie porneste cu un update de BIOS . La restartare surpriza , nu mai recunostea numic noul BIOS . Asa ca am luat urmatoarele masuri :

1. Prostia se plateste - cautat la SH o placa identica si suportat contravaloarea din buzunar . ( 1.500.000 lei bani vechi )

2. Facut cercetari pe net despre update de BIOS la MSI si am constat ca foarte multa lume s-a lovit de aceasta problema si de aici am tras concluzia ca nu e bine sa testezi softuri de producator , decat daca sistemul este in garantie . :) altfel aplici punctul 1 . Asa ca am "castigat" 40 lei manopera si am "cheltuit " 150 lei . Profit net "-110 lei". Dar am castigat faptul ca am ramas in continuare prieten cu proprietarul sistemului .

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...