Adde Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 (edited) Salut RST !Am si eu un domeniu , si nu stiu cum sa il ascund de la vulnerabilitate...Ma puteti ajuta ?Multumesc tuturor care vor sa ma ajute .Cum sa il protejez impotriva atacurilor / shellurilor si a altor programe ce "dauneaza" forumului .EDIT : As dori si link download daca se poate va rog frumos ! Edited December 7, 2013 by Adde
Brenin Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Platesti un om sa se ocupe de tot, si o sa stai linistit. Daca greseste, o sa ai prilejul si de a il certa.SAU folosesti un serviciu precum cloudflare pro , sau incapsula, sau altele similare.Ca sa inveti TU sa te protejezi, in momentul de fata, observand dupa cum ai formulat problema, nu ai nicio sansa.Succes.
malsploit Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Instaleaza apache+php+mysql pe un server local. Dupa ce ai terminat, "urca" site-ul acolo si apoi scoate din priza sistemul pe care ai instalat server-ul si ascunde-l intr-un dulap incuiat si scapa de cheie. Ti-am inchis/mutat thread-ul celalalt pentru ca nu ai stiut sa formulezi niste intrebari. Trebuia sa spui ce folosesti, daca ai instalat vreun cms, ce control ai asupra server-ului, cine foloseste "domeniul". Din moment ce site-ul tau are acces la internet, nu il poti ascunde. Sunt atat de multe variabile de luat in calcul, incat nimeni nu o sa iti ofere un raspuns concret. Sa spunem ca, teoretic, ti-ai protejat toate script-urile de orice vulnerabilitate. Daca folosesti o combinatie username/parola de genul admin:admin nu te ajuta cu nimic. Sa spunem ca, tot teoretic, ai si niste megaparole setate peste tot. Daca server-ul de hosting pe care il folosesti nu este configurat corect si este "permis" sa faci symlink, tot nu te ajuta cu nimic.
Adde Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 Multumesc , si stiu formula niste intrebari . Tu ai crede ca oricine e ca tine Si apropo ai grija cu limbaju nu fi increzut ca nu iti merge .
Valium Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 (edited) hate.me omul nu are acces la server, ca sa instalezi apache, mysql trebuie sa ai acces la server, probabil are doar un cPanel/cont de gazduire, nu ai ce sa faci mai mult de un WAF.Iti trebuie un VPS cu minim 1 - 1.5 GB RAM asta sa nu pice la toate programele copiilor de "flood" si CPU alocat acceptabil, de preferat in Romania daca vrei sa se miste bine cand il acceseaza cineva din Romania. Apoi vino aici cu intrebarile astea. Edited December 7, 2013 by Valium
Adde Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 Si WAF ala de unde il iau sau si unde il instalez in web ?
StoNe- Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Si WAF ala de unde il iau sau si unde il instalez in web ?https://www.owasp.org/index.php/Web_Application_FirewallYou're too lazy!
aelius Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 (edited) Tu ai crede ca oricine e ca tine Si apropo ai grija cu limbaju nu fi increzut ca nu iti merge .Ba da#include <stdio.h>int main(){ printf("User Adde has been banned permanently\n");}Omul ti-a explicat frumos cum se face. Ca un rezumat pentru ce a spus: Securitatea nu consta intr-un soft instalat.Noroc bun. Edited December 7, 2013 by aelius