LichValue Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 New 4GB 7“ Android 4 0 4 A13 1 2GHz Tablet PC with External 3G 1080p Playback | eBaySe merita?Am cel mai mare BID, US $22.72, mai mult nu licitez, dar daca o iau la pretul asta ies in avantaj?Precizez ca nu ma tem de taxele vamale, vorbesc strict de calitatea ei.Are specificatii OK, dar cred ca e chinezarie, o vand mai scump eventual. Quote
jetus Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Nu ai nici o sansa sa o cumperi la pretul ala Quote
LichValue Posted December 7, 2013 Author Report Posted December 7, 2013 Am intrebat ca sunt in avantaj daca o iau la pretul ala. Quote
sharku Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Eu iti zic ca nu se merita, ceva de genul are un prieten de-al meu. Touchscreen ul e prost rau de tot, nu raspunde la comenzi, trebuie sa apesi foarte tare sa raspunda la comenzi, are lag daca intri in 2-3 aplicatii, camera e vga... Sfat decat sa dai 1 mil pe ea si sa crizezi cand ai lag mai bine strange bani pentru ceva bun. Quote
DotA Posted December 7, 2013 Report Posted December 7, 2013 Mai bine pui bani si iti iei un Ipad sau un Galaxy Tab. A mai facut un prieten asa sa " iasa in avataj" si nici o saptamana nu l-a tinut tableta Quote