trufanda1 Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Salut! Imi apare de doua ori windows 7 unu sub altu..dupa ce l-am reinstalat.Cauzeaza cu ceva? Quote
VladX Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Ai facut clean install?Adica ai formatat partitia C inainte sa instalezi?Cauta prin partitia C un folder numit windows.old si sterge-l.. Quote
Sithalkes Posted December 9, 2013 Report Posted December 9, 2013 Foloseste: start>cmd>bcdedit si de aici te descurci tu Quote
trufanda1 Posted December 10, 2013 Author Report Posted December 10, 2013 Ai facut clean install?Adica ai formatat partitia C inainte sa instalezi?Cauta prin partitia C un folder numit windows.old si sterge-l..Am formatat ambele partitii din cate stiu si C si D...in fine daca nu face probmele cred ca il las asa. Quote
trufanda1 Posted December 11, 2013 Author Report Posted December 11, 2013 Am formatat ambele partitii din cate stiu si C si D...in fine daca nu face probmele cred ca il las asa.Am uitat sa mentionez cand deschid la Windows Boot Manager apare asta cu windows 7 de 2 ori. Quote
vargas Posted December 11, 2013 Report Posted December 11, 2013 Poti folosi EasyBCd. Dupa instalare, ruleza programul, click pe tabul "Edit Boot Menu", apoi in fereastra din dreapta o sa-ti apara cele 2 sisteme de operare, unul o sa aiba casuta bifata, iar celalalt, nu. Cel care are casuta bifata, este sistemul de pe care rulezi. Inverseaza virgulitele, acolo unde este bifat debifeaza si unde este debifat, bifeaza , apoi click dreapta pe cel care are virgulita (cel de-al 2-lea, care era debifat la inceput), delete si OK. Acum pune virgulita inapoi, in casuta din dreptul sistemului care a ramas (acelasi care avea virgulita la inceput) si jos in aceeasi fereastra, bifeaza "Skip the boot menu".Apasa butonul din dreapta jos "Save Setings", inchide EasyBCD si restarteaza PC-ul. Nu-ti mai trebuie EasyBCD, deci il poti dezinstala, sau...Asta, petru ca tu vrei neaparat sa mentii in functiune un sistem care s-a instalat prost, insa eu ti-am mai scris in celalalt thread: Reinstaleaza-l, nu dureaza mult si e cel mai sanatos. Alegerea iti apartine.Succes! Quote