Jump to content

vargas

Active Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vargas

  1. Analizeaza-le pe astea: Buy new Xiaomi Redmi Note 2 - Gray (2GB-32GB) Phones online - FLOSMALL Buy new Letv Le 1 - Sliver/White?3GB-32GB? Phones online - FLOSMALL Gasesti review-uri destule. N-au rival la banii astia.
  2. Ai mai adaugat un an, imbatranesti. Multi inainte, man!
  3. vargas

    Windows 10

    Folositi asta: http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=616936 Sau: -Pentru x86 bit: http://download.microsoft.com/download/1/C/8/1C8BAF5C-9B7E-44FB-A90A-F58590B5DF7B/MediaCreationTool.exe -Pentru x64 bit: http://download.microsoft.com/download/1/C/8/1C8BAF5C-9B7E-44FB-A90A-F58590B5DF7B/MediaCreationToolx64.exe Aveti posibilitatea sa faceti update sau sa-l descarcati pentru o instalare ulterioara (sau pentru alt PC).
  4. Cel mai bun raspuns pentru ce vrei tu, l-ai primit deja: Double Driver si nu trebuie sa-l descarci de pe Softonic. Download Double Driver - MajorGeeks Double Driver Download - Softpedia Double Driver | Download HTML.it Repet, e cel mai bun si este si in versiune portabila. Daca nu vrei sa lucrezi cu el, instaleaza DriveTheLife si fa un backup pentru fiecare driver in parte, are aceasta optiune. Ai nevoie neaparat de inca o partitie in afara de "C". Programul isi va face un folder acolo denumit DTLFolder si cand il vei reinstala dupa ce pui Windows-ul, o sa stie ce backup-uri ai facut (le pune acolo). Sau poti copia folderul din "Program files" sau "Program files x86" (unde s-a instalat, in functie de versiunea de Windows), il pui pe "D" si nu-l mai instalezi dupa ce pui Windows-ul. Il accesezi cu dublu click pe fisierul DriveTheLife.exe si faci restore. Dar cele mai multe drivere, tot cu Double Driver le vei avea. In ceea ce priveste cealalta problema, cea cu placa de retea wireless, descarca 3DP Net, atentie, nu-l confunda cu 3DP Chip, ruleaza-l (nu se instaleaza nimic, e portabil) si vezi ce "spune" ca-ti lipseste. Instaleaza driverul lipsa si daca vezi un "+", apasa pe el, inseamna ca ai lipsa inca un driver (Lan), instaleaza-l, reporneste PC-ul si sterge folderul 3DP de pe partitia "C". Daca ai uitat sa-ti faci backup, nicio problema. Cu DriveTheLife vei putea sa-ti faci update de drivere si in plus, programul acorda prioritate driverelor de la producator. Poti folosi si DriverPack Solution. Programul are 2 versiuni: -Online. Descarci, rulezi (e portabil, sa bifezi ca nu vrei sa se instaleze), astepti putin (uneori "spune" ca ai driverele la zi, are nevoie de 1 minut sau 2), bifezi ce vrei si astepti sa descarce si sa instaleze. -Offline. Aici ai nevoie de viteza de download., are peste 10 GB, dar vei putea sa instalezi drivere pe orice calculator iti va cadea in mana, le "stie" pe toate. Versiunea asta n-ar trebui sa lipseasca celor care-si mai ajuta cate un prieten, vecin... In ambele cazuri, sa alegi numai drivere, softul te imbie sa-ti instaleze si softuri, atentie! Nu era mai simplu cu Double Driver?
  5. vargas

    Muzica?

    Vezi daca-ti place ceva de aici: Download « Partydul KissFM Editiile mai vechi nu se mai pot descarca, dar se repeta multe, n-ai pierdut mare lucru.
  6. Nu cunosc modelul prietenului tau, dar combinatiile, in functie de model, ar fi: -Volume+ si Power -Volume+, Volume- si Power -Volume+, Volume-, tasta Home si Power (numai pentru dispozitivele care au tasta fizica pentru Home) Oricare dintre combinatii vei folosi (vei fi obligat sa le incerci pentru a descoperi varianta castigatoare, nu se intampla nimic rau daca nu o vei "dibui"), vei fi nevoit sa apesi prelung combinatia de taste, iar cand iti va aparea logo-ul producatorului pe display, vei alibera tasta Power si vei mentine apasat inca putin pe restul tastelor. Succes!
  7. Intra in recovery mode si fa-i un wipe data factory reset, wipe cache si wipe dalvik cache. Cand vei reporni tableta, vei fi nevoit sa incepi de la 0, asadar, cont nou, s.a.m.d. De fapt, ar fi bine sa incerci fara wipe data factory reset, e periculos uneori, dar daca nu vei reusi numai cu wipe cache si wipe dalvik cache, nu vei avea incotro. Pentru linistea ta, iti spun ca nu sunt intotdeauna probleme, dar sunt cazuri ca dupa un wipe data factory reset, tableta sa intre in Boot Loop. Asadar, atentie!
  8. Descarca: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grilledmonkey.lagfix&hl=it bifeaza cele 3 casute si reporneste tableta. Descarca: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleanmaster.mguard&hl=it si curata putin cu el. Pentru a-si pastra imaginea, in caz ca ai un launcher instalat de tine, trebuie sa cauti Prefered Home si sa-l setezi pe cel dorit de tine. De regula, se gaseste in Setari/Afisare, dar de la rom la rom, este posibil sa nu apara acolo. Il gasesti tu. Acum, ar fi de preferat sa setezi imaginea pe care o doresti din Setari/Theme si nu ma refer la schimbarea intregii theme, unele rom-uri au optiuni acolo, dar daca nu gasesti aceasta optiune, o poti face si din Setari/AfisareImagine de fundal.
  9. Pai ce cauti in Save Mode? Refaci procedura din Normal Mode, dupa care faci Wipe din Recovery Mode.
  10. Ai incercat sa repeti procedura, dupa care sa intri in Recovery Mode si sa faci un Wipe Cache si un Wipe Dalvik Cache? Uite aici cum poti intra in Recovery Mode: How to Boot Into Sony Xperia L Recovery Mode Am scris mai sus, daca nu rezolvi asa, pune-i alt rom. Aici gasesti rom-uri custom, dar si oficiale, pentru c2105 si c2104: Sony Xperia L - ???????? - 4PDA Daca nu ai root-at telefonul, informeaza-te putin inainte. Atentie, alege exact modelul tau. Aici poti vedea cum se face pentru c2105, dar si pentru c2104: https://www.google.it/webhp?client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t18&gws_rd=cr,ssl&ei=MKa8VPGvHsXgOMa_gYgB#channel=t18&q=sony+xperia+l+root
  11. Ar fi trebuit sa iei in considerare ca ar putea fi o problema software, sa incerci s-o rezolvi si abia cand ai fi fost convins ca problema este de natura hardware, sa depui plangere. Te-ai cam grabit. Nu cei de la oktal ti-au instalat tie "un program de pe google play cu care sa poti da restart la telefon" Problemele software apar de obicei din vina noastra, a utilizatorilor, dar apar uneori si in urma unui update oficial. In astfel de cazuri, de cele mai multe ori, se rezolva printr-un nou update, depinde cat de repede isi da producatorul seama de eroare.
  12. Ar fi trebuit sa "uite" tot ce ai instalat pe parcurs, inclusiv aplicatia pe care o banuiesti ca ar fi vinovata. Incearca sa repeti operatia, apoi intri in recovery mode si faci un wipe cache si un wipe dalvik cache. Daca nu se rezolva, iti sugerez sa incerci alt rom. Daca nu se rezolva nici asa, atunci ai o problema hardware si o sa trebuiasca sa te duci la oktal si sa faci putin tam-tam.
  13. Meniu/Start/Creati o copie de rezerva.../Resetarea configurarii din fabrica/Resetati telefonul. In caz ca ai setat o parola, o pui, apesi Stergeti tot si o sa reporneasca telefonul . Nu se va intoarce la data cand l-ai cumparat, ci la data cand ai pus ultimul rom. Cand reporneste, trebuie sa o iei de la inceput, cu introducerea contului de gmail, instalarea aplicatiilor preferate, etc.
  14. Cei care vreti sa nu mai aveti probleme cu softurile aditionale ("porcariile alea de la recommended"), instalati Unchecky si veti sta aproape fara griji. De ce aproape si nu 100%? Pentru ca Unchecky "stie" sa debifeze instalarea softurilor aditionale (PUP), dar nu poate sa faca click pe "Decline" sau "No Thanks", aici trebuie sa cascam ochii bine.
  15. Ei lasa, trece si asta. Te duci in interes de servici, n-ai ce sa faci. Craciun fericit!
  16. Nici pe aia nu-i are si te asigur ca n-are rival. Adica are, dar cine-o bate nu "stie" modul monitor, restul... Ar mai fi una, dar e mai scumpa si oricum, NHA e greu de depasit. Dar ce spui de modelele de la Ubiquiti (sunt mai scumpe), care au 100, 200, 500, 630 mw? Si fac treaba, nu se joaca. Modelele pentru Europa (NHA) sunt depotentiate la 100 mw, dar numai pentru transmisie (TX). In Linux, se poate mari puterea, dar nu stiu cat de corect si sincer este si Linux-ul asta, pentru ca zvonurile sunt ca este depotentiata din hardware, nu din software (driver), acum... nu sunt specialist. Ca sa beneficiezi de toti cei 800 mw, ar trebui s-o comanzi de "departe". Am zis, n-am dat cu parul, tu faci cum vrei.
  17. S-a mai discutat despre adaptoare, aici pe forum. Eu iti recomand Alfa AWUS036NHA, cea de culoare neagra, vei avea semnal mai slab decat cu Alfa AWUS036H cea mult laudata, dar o viteza de download de cel putin 4 ori mai mare si de 100000 de ori mai putine deconectari. Stie si modul monitor si inca foarte bine, altfel, daca n-ai avea nevoie s-o pui in modul monitor, ar mai fi ceva, poate si mai bun, dar... nu stie modul monitor. Antena de 9 dbi se potriveste, si se potriveste orice antena care are mufa RP-SMA, altfel poti adauga un cablu pigtail care sa "transforme" de la tipul conectorului antenei, la conectorul de tip RP-SMA. Un singur lucru trebuie sa ai in vedere: orice antena vrei sa-ti cumperi trebuie sa lucreze in frecventa 2.4 GHz si nu in 5 GHz, altfel n-o s-o vada niciunul din adaptoarele pe care le-ai enumerat. Nu e cazul antenei omni de 9 dbi, nu vei avea probleme cu ea. P.S. Pentru adaptoarele enumerate de tine exista si "alternative" , ar fi bine sa fii atent la "fake-uri". Sunt foarte multe in circulatie, atentie!
  18. Instaleaza "Hangouts" si seteaz-o ca aplicatie predefinita pentru mesagerie.
  19. Pentru a incerca cu Wifislax ai nevoie de o placa Wireless compatibila. Laptop-urile, in general, vin cu Broadcom, dar si daca dispui de un Atheros, Realtek, Ralink, nu vei face mare branza. Poate oi avvea vreun vecin improbabil de aprape, altfel nu vei reusi. O sa trebuiasca sa-ti cumperi un adaptor Wireless de mare putere, dotat cu unul din chipset-urile de mai sus (primele doua, al treilea nu rupe gura targului cand vine vorba de "injectie", o face insa cand te limitezi la navigare, pe distante scurte). Am spus ca vei avea nevoie de o placa Wireless de mare putere? N-ajunge. Iti mai trebuie si muuulta rabdare (pazienza), si bineinteles... indemanare. Tu alegi.
  20. Nu propritarul ii pune piedici. Ii cer aia documente; cod fiscal, factura ca a platit ceva pe acolo (lumina, gunoi, etc.), si n-are baiatu'. Poate nu are de gand sa "stazioneze" prea mult intr-un loc... sunt mai multi factori de luat in seama.
  21. Nu este minciuna. Cand termini cei 6 GB, iti scad viteza la maxim 32 Kbytes/sec. Imparte-i la 8. Alege "Linea 3". Ai 100 ore pentru 15 euro luna. Dar nu este fara limita. Daca depasesti 2GB in 96h, iti vor reduce viteza de la 24 la 96h. Astia sunt mai de treaba, in loc de maxim 32 Kbytes/sec, iti "ofera" maxim 64 Kbytes/sec. Poti totusi sa faci o inginerie. Au o slabiciune. Vei dubla orele, insa traficul cosumat nu. Iti cumperi un modem cu tot cu cartela, si inca o cartela separata. Specifici ca vrei abonamentul cu 100 ore incluse. Pe una o incarci, pe cealalta nu. Cartela pe care ai incarcat-o, se va activa dupa orele 24:00. Nu te grabi sa te conectezi, uneori "nu le merge ceasul bine" si iti iau maruntisul de pe cartela. Asteapta ziua urmatoare. Asta trebuie facut OBLIGATORIU la jumatatea lunii. Adica in zilele de 14, 15, 16. Vei avea 100 ore pana la finalul lunii. In prima zi a lunii urmatoare, vei avea din oficiu inca 100 ore. Lupta-te cu ele si consuma-le pana in data de 13, 14, 15, adica exact o zi inainte de data cand ai activat cartela. Ai avut 200 ore in 30 zile. Luna urmatoare nu mai incarci cartela respectiva. O scoti din modem si o pui bine. Introduci cea de-a doua cartela si o incarci. Astepti din nou ziua urmatoare. Faci exact parcursul din luna precedenta. Astfel, cu 15 euro, vei avea 200 ore lunar. Atentie, dupa instalarea modemului, te duci in setari si bifezi "solo 3G" (numai 3G), altfel intra in roaming si iti papa eurasii.
  22. Pai daca au procesoare Mtk, intreb si eu, de ce trebuie sa ne cumparam o clona, numai de dragul de a avea ceva care seamana cu Samsung? Adica noi stim ca avem o clona, stim si ca nu atingem performantele originalului, dar deh... lumea nu stie. Nu mai bine ne cumparam un Mtk montat intr-un device cu pedigree, cum ar fi unele modele de la Huawei, Lenovo, ZTE, Jiayu, Elephone, Iocean (uitati-va la x8), Kingzone (uitativa la K1 Turbo), Gionee (Alview in varianta originala) etc.? O clona ramane o clona, nu contest produsele de pe canalul postat de tine dar parca imi doresc un produs facut de cineva cu experienta, cum ar fi exemplele de mai sus.
×
×
  • Create New...