trufanda1 Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Salut! Imi apare de doua ori windows 7 unu sub altu..dupa ce l-am reinstalat.Cauzeaza cu ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VladX Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Ai facut clean install?Adica ai formatat partitia C inainte sa instalezi?Cauta prin partitia C un folder numit windows.old si sterge-l.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sithalkes Posted December 9, 2013 Report Share Posted December 9, 2013 Foloseste: start>cmd>bcdedit si de aici te descurci tu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trufanda1 Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 Ai facut clean install?Adica ai formatat partitia C inainte sa instalezi?Cauta prin partitia C un folder numit windows.old si sterge-l..Am formatat ambele partitii din cate stiu si C si D...in fine daca nu face probmele cred ca il las asa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trufanda1 Posted December 11, 2013 Author Report Share Posted December 11, 2013 Am formatat ambele partitii din cate stiu si C si D...in fine daca nu face probmele cred ca il las asa.Am uitat sa mentionez cand deschid la Windows Boot Manager apare asta cu windows 7 de 2 ori. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vargas Posted December 11, 2013 Report Share Posted December 11, 2013 Poti folosi EasyBCd. Dupa instalare, ruleza programul, click pe tabul "Edit Boot Menu", apoi in fereastra din dreapta o sa-ti apara cele 2 sisteme de operare, unul o sa aiba casuta bifata, iar celalalt, nu. Cel care are casuta bifata, este sistemul de pe care rulezi. Inverseaza virgulitele, acolo unde este bifat debifeaza si unde este debifat, bifeaza , apoi click dreapta pe cel care are virgulita (cel de-al 2-lea, care era debifat la inceput), delete si OK. Acum pune virgulita inapoi, in casuta din dreptul sistemului care a ramas (acelasi care avea virgulita la inceput) si jos in aceeasi fereastra, bifeaza "Skip the boot menu".Apasa butonul din dreapta jos "Save Setings", inchide EasyBCD si restarteaza PC-ul. Nu-ti mai trebuie EasyBCD, deci il poti dezinstala, sau...Asta, petru ca tu vrei neaparat sa mentii in functiune un sistem care s-a instalat prost, insa eu ti-am mai scris in celalalt thread: Reinstaleaza-l, nu dureaza mult si e cel mai sanatos. Alegerea iti apartine.Succes! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...