Jump to content
RaresC

Salutări.

Recommended Posts

Posted

Bun? ziua. Numele meu este Rare? C?lin, a?a cum sugereaz? si utilizatorul meu. Am 25 de ani, am terminat Academia de Studii Economice din Bucure?ti ?i sunt pasionat de tehnologia web.

Am aflat de acest forum de pe Google ?i mi se pare unul interesant, din care se pot înv??a multe.

Despre cuno?tin?ele mele, am început de curând s? înv?? despre dezvoltarea aplica?iilor web, având cuno?tin?e medii in limbajele de marcare HTML, CSS, JavaScript ?i m? pasioneaz? de asemenea ?i Photoshop. De asemenea, am cuno?tin?e avansate in securitatea sistemelor.

Sper s? am parte de o ?edere cât mai pl?cut? printre voi ?i voi încerca s? îmi împart cuno?tin?ele cu voi în acela?i timp în care voi acumula informa?ii noi.

Toate cele bune!

Posted (edited)

Salut Rares,

In ce fel de sisteme ai cunostinte de securitate ? As fi interesat sa discutam despre o solutie de securitate pe layer 7.

-

Edited by aelius
Posted

@tex În general, tot ceea ce ?ine de factorii web. De asemenea, sisteme de autentificare (wireless sau nu), re?ele de acces, etc. Dac? e?ti interesat cu adev?rat, a?tept ni?te detalii de PM.