ICEBREAKER101010 Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Salutare ,Stie careva cum se poate face bypass pentru a trece de limita de 2 min in care poti viziona filmulete de pe cbt nuggets?Metoda cu "fa-ti cont si plateste" nu e buna.O prefer pe aia moca.Un ab pe o luna costa 100 dolari asa ca....https://www.cbtnuggets.com/it-training-videos/course/csco_642_902/7424Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Salutare ,Stie careva cum se poate face bypass pentru a trece de limita de 2 min in care poti viziona filmulete de pe cbt nuggets?Metoda cu "fa-ti cont si plateste" nu e buna.O prefer pe aia moca.Un ab pe o luna costa 100 dolari asa ca....https://www.cbtnuggets.com/it-training-videos/course/csco_642_902/7424Multumesc.ia-le de pe torrente ...recomand site-ul bitspyder.net sau docspedia.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 ia-le de pe torrente ...recomand site-ul bitspyder.net sau docspedia.orgMultumesc pentru raspuns.Dar ala era un exemplu.Pe alea le-am gasit pe net dar sunt altele pe care nu le gasesc de aia am intrebat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stfean_Iordache Posted December 10, 2013 Report Share Posted December 10, 2013 Multumesc pentru raspuns.Dar ala era un exemplu.Pe alea le-am gasit pe net dar sunt altele pe care nu le gasesc de aia am intrebat.da.... pe site-urilea alea doua mai ales bitspyder le gasesti pe toate.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICEBREAKER101010 Posted December 10, 2013 Author Report Share Posted December 10, 2013 (edited) da.... pe site-urilea alea doua mai ales bitspyder le gasesti pe toate....Uite ,astea sunt cele mai noi scoase de astia de la cbt nuggets :1) Cisco CCNA Data Center 640-916 DCICT2) IPv4 Subnetting3) Exam Walkthrough: Cisco ICND1/CCENT 100-1014) Cisco R&S Troubleshooting mastery5) Microsoft MCSA Windows 8 70-688Si nu le gasesc. Si mai e o problema: as cauta pe aceste doua site-uri de torrente dar nu am cont iar ca sa imi fac cont se pare ca am nevoie de o invitatie. Edited December 10, 2013 by ICEBREAKER101010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...