Shinny Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 (edited) Salut. Mi-am luat ieri o teapa de la un spart. Mi-a zis sa ii dau un item de cs go pe un cd key de metro last light. Zis si facut, am luat de pe market itemul 8 euro era awp graphite si mi-a dat cd keyul si era duplicate. Itemul nu mi l-a mai dat inapoi. Asadar vreau sa aflu cateva detalii despre el. Stii ca nu ar fi trebuit sa dau eu primul, dar na asta e. Ce stiu eu:Il cheama *** si e din Galati.Id de messenger ** ( nu stiu daca e principal sau nu)http://www.indungi.ro/forum/user/150088-adryano7/***Conturi de steam Steam Community :: Adryano7™Steam Community :: Adryano7™ Ex6TenZM-ar interesa sa ii aflu adresa unde sta si daca are vreun cont de facebook ceva sa ii vad si fata. Ma voi duce sa ii fac o vizita, doar asa sa se invete minte.Va pot da la schimb ebookul meu pentru jocuri pe steam si origin sau un steam gift payday the heist . Edited December 12, 2013 by hate.me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shinny Posted December 12, 2013 Author Report Share Posted December 12, 2013 (edited) S-a rezolvat pana la urma. S-a speriat tipul si mi-a dat inapoi. Se poate inchide. Scuze de deranjCine nu are ce face poate sa il spamezi/troleze un pic. Edited December 12, 2013 by Shinny Link to comment Share on other sites More sharing options...
shamora Posted December 12, 2013 Report Share Posted December 12, 2013 Mai mult de 8 euro te costa biletul de tren chiar si cel cu reducere pentru persoane cu handicap. Ca daca te ataci atat de la 8 euro cu siguranta n-ai masina. Dar mai ai o varianta: bicicleta Singura problema e cum ar arata un ghertoi virtual ca tine calare pe bicicleta si facand pe recuperatorul? Desi al doilea post a fost doar ca sa-ti intareasca statutul de "bad boy", spaima internetului, tot consider ca esti o persoana savuroasa in fata monitorului, cum te agiti tu cu veleitati de spider-man si cum bati tastatura cu figuri de kung-fu Link to comment Share on other sites More sharing options...