Jump to content

shamora

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by shamora

  1. si cand ma gandesc ca am primit o "penalizare" de la un admin dornic de afirmare (aelius) doar ptr ca am afirmat ca e un concurs idiot ... m-am inselat, bravo carlosbh, micutii haxori merita sa fie calcati in picioare si tot vor da "thanks" sau "like". patetic!
  2. Mai mult de 8 euro te costa biletul de tren chiar si cel cu reducere pentru persoane cu handicap. Ca daca te ataci atat de la 8 euro cu siguranta n-ai masina. Dar mai ai o varianta: bicicleta Singura problema e cum ar arata un ghertoi virtual ca tine calare pe bicicleta si facand pe recuperatorul? Desi al doilea post a fost doar ca sa-ti intareasca statutul de "bad boy", spaima internetului, tot consider ca esti o persoana savuroasa in fata monitorului, cum te agiti tu cu veleitati de spider-man si cum bati tastatura cu figuri de kung-fu
  3. Propun completarea obligatorie a unui test de inteligenta inaintea inregistrarii pe forum sau macar pentru a putea posta.
  4. Informatia a fost si va fi cea mai scumpa si bine platita. Nu te astepta sa-ti dea cineva un pont gratis ca tu sa te imbogatesti sigur fara nici un risc. Fie oferi parteneriat cuiva dispus sa-ti destainuie o modalitate sigura de castig, dar care n-are bani de investitii, fie iti pui neuronii la contributie si scoti o idee stralucita. Preferabil a doua varianta desi dupa cum ai pus problema mi se pare imposibila. Sau ai putea pune in aplicare oricare din ideile "revolutionare" postate, gen: boutique(nu butic), shaormerie, covrigarie sau pompe funebre pe care le poate face orice taran cu clase mai putine decat trenul. Daca tot esti utilizator de internet poate ar fi cazul sa-ti dovedesti macar tie ca nu platesti abonamentul degeaba.
  5. asta e un scanner antic care merge extrem de lent, dar cu siguranta copilasii care se cred hackeri vor aprecia share-ul
  6. 1. fara numar. de multe ori te trezesti sa te pisi si brusc ai o revelatie, iti vine o idee geniala si reiei munca. 2. ai liber cand ai chef. 3. habar-n-am. orice om inteligent refuza sa lucreze ptr un patron, de cele mai multe ori mai prost ca el. 4. da, in principiu sa fut. si nu astept pauza de munca. e ceva pur inspirational. 5. plafonarea implica rutina 6. e o intrebare complet idioata. de ce m-ar interesa ce parere au babele pupatoare de moaste de pe strada? (intrebare retorica)
  7. Incearca sa-ti tai venele longitudinal. Presimt ca nu vei mai simti ca te plictisesti...
×
×
  • Create New...