Jump to content
Shinny

Aflare date despre o persoana

Recommended Posts

Salut. Mi-am luat ieri o teapa de la un spart. Mi-a zis sa ii dau un item de cs go pe un cd key de metro last light. Zis si facut, am luat de pe market itemul 8 euro era awp graphite si mi-a dat cd keyul si era duplicate. Itemul nu mi l-a mai dat inapoi. Asadar vreau sa aflu cateva detalii despre el. Stii ca nu ar fi trebuit sa dau eu primul, dar na asta e.

Ce stiu eu:

Il cheama *** si e din Galati.

Id de messenger ** ( nu stiu daca e principal sau nu)

http://www.indungi.ro/forum/user/150088-adryano7/

Conturi de steam Steam Community :: Adryano7™

Steam Community :: Adryano7™ Ex6TenZ

M-ar interesa sa ii aflu adresa unde sta si daca are vreun cont de facebook ceva sa ii vad si fata. Ma voi duce sa ii fac o vizita, doar asa sa se invete minte.

Va pot da la schimb ebookul meu pentru jocuri pe steam si origin sau un steam gift payday the heist :).

Edited by hate.me

Mai mult de 8 euro te costa biletul de tren chiar si cel cu reducere pentru persoane cu handicap. Ca daca te ataci atat de la 8 euro cu siguranta n-ai masina. Dar mai ai o varianta: bicicleta ;) Singura problema e cum ar arata un ghertoi virtual ca tine calare pe bicicleta si facand pe recuperatorul?

Desi al doilea post a fost doar ca sa-ti intareasca statutul de "bad boy", spaima internetului, tot consider ca esti o persoana savuroasa in fata monitorului, cum te agiti tu cu veleitati de spider-man si cum bati tastatura cu figuri de kung-fu ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...