.Breacker Posted December 17, 2013 Report Posted December 17, 2013 Salut! Am f?cut acest thread mai mult pentru membri forumului... AcestSickSpawn copiaz? numele lui wildchild fiind Administrator aici,?i se d? drept el .M-a amenin?at pe Y!M cu ID-ul rst.wildchild c? de ce copiam de pe RST.Când i-am dat PM lui Nytro s?-mi dea detalii mi-a zis c? wildchild nu are ID-ul de Y!M asa.Dup? câteva zile mi-am dat seama c?-l copiaz? ?i se d? drept el .Dac? vre?i conversa?ii de pe Y!M l?sa?i un reply . Quote
wildchild Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Unii au prea mult timp liber, din p?cate nu to?i ne permitem luxul acesta. Quote
LichValue Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Pacat ca nu-i tine faza.Se vede de la o posta ca nu wildchild, e prea prost omul.wild are alta mentalitate decat el si iti dai repede seama ca e ceva copil retardat.Succes wild, nu m-am facut cu floci la gura in postu asta, ca erai ras cand te-am pupat in cur. Quote
wildchild Posted December 18, 2013 Report Posted December 18, 2013 Eu nu în?eleg ce-am f?cut s? merit atâta importan??, mereu mi-am ?ezut pe cur ?i nu m-am b?gat înainte.M? sunt flatat ?i tot ce pot spune este c? nu-mi pas? cine îmi folose?te numele. Quote