Viral-One Posted December 20, 2013 Report Posted December 20, 2013 (edited) Salut RST! Am revenit cu un prim tool important facut in VB.NET , P-Checker.Ideea initiala a acestui program a fost un Proxy Checker, dupa care m-am gandit ca ar fi ceva prea simplu si am adaugat cateva functii noi:-Port Scanner-IP Grabber-URL/IP TracertPreview://Download : Viral-SoftLicenta NOUA: bVpqdFN0SnJTeGJyU2hTZ2toT1hsSHZVbDJldVNJS3NTdGJyUzJLdFJnNHhtcTU1Hint : Megane si BaseDaca aveti idei sau eventualele erori de programare va rog sa postati aici.Sper sa va fie de folos.//Aplicatia este facuta in .NET folosind Framework 4.0//Port scanner - New Version & Update check with balloon notification.//Credite pentru Tema Version : 1.1.0.2 Edited August 24, 2014 by Viral-One Quote
dariusmare Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Vouch! 100% sigur si functional. Dar pe viitor ai putea sa pui si niste virus scans, pt cei mai sceptici. Quote
Viral-One Posted January 2, 2014 Author Report Posted January 2, 2014 Imi place cum arata, felicitari pentru munca depusa.P.S:Idei pentru update:Scoate msgboxul cand nu sunt update-uri gasite. - BIFATCand sunt update-uri gasite sa-ti afiseze un alert + download update + inchiderea programului. - BIFATLa IP Tracert mi s-a blocat, la port scanner nu-mi afisa nimic, reverse host functioneaza corect, nu are rost butonul de update check, ai putea sa pui toate formurile pe CenterScreen (parerea mea), cand deschizi alt form sa se inchida precedentul. - La ip tracert am observat ca se blocheaza...nu stiu ce sa fac, in acel moment el culege informatiile, nu foloseste browser, port scanner-ul i-am facut cateva modificari...(functiona inainte testat pe win 7,8,8.1), center screen setat (arata mai 'bine') si cu cu deschisul si inchisul formei REZOLVATDaca vrei, la urmatorul update te voi putea ajuta si eu. - Multumesc+ Textul de la about nu se vede si nu-mi deschide in browser site-ul tau cand dau click pe el. - BIFATVoi posta cat de curand update-ul Quote
me.mello Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Stii care ce cel mai complicat cod din tot programul tau?E ala facut de Aeonhack (http://www.hackforums.net/member.php?action=profile&uid=101640) (adica tot style-ul care il vedeti si va place), asa ca pe viitor daca nu vrei sa-ti iei mai multi morti in pula asigura-te in in rasa matii de leecher ca oferi credite macar pentru ThemeBase daca nu pentru intreaga tema, ca daca nu era omusorul asta nu erau temele astea extraordinare iesite, si faceai aplicatia in 2 culori de cacat. Din cauza cretinilor ca tine nu a mai scos nimic din 2011 si a ramas la versiunea 1.5.4, numai zic ca ai nevoie de 100 de update-uri pentru un amarat de ping... Quote
.Breacker Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 (edited) Ce treaba are style-ul cu programul? Mai bine te ab?ineai din postat. @Viral-One, puteai s?-mi la?i mesaj pe skype s?-?i fac banner-ul ?la . Edited August 24, 2014 by .Breacker Quote
Viral-One Posted August 24, 2014 Author Report Posted August 24, 2014 Stii care ce cel mai complicat cod din tot programul tau?E ala facut de Aeonhack (http://www.hackforums.net/member.php?action=profile&uid=101640) (adica tot style-ul care il vedeti si va place), asa ca pe viitor daca nu vrei sa-ti iei mai multi morti in pula asigura-te in in rasa matii de leecher ca oferi credite macar pentru ThemeBase daca nu pentru intreaga tema, ca daca nu era omusorul asta nu erau temele astea extraordinare iesite, si faceai aplicatia in 2 culori de cacat. Din cauza cretinilor ca tine nu a mai scos nimic din 2011 si a ramas la versiunea 1.5.4, numai zic ca ai nevoie de 100 de update-uri pentru un amarat de ping...'------------------'Creator: aeonhack'Site: elitevs.net'Created: 08/02/2011'Changed: 12/06/2011'Version: 1.5.4'------------------Pentru ThemeBase nu am lasat nicioadata credite, deoarece nu mi s-a parut ceva important, de astazi inainte voi lasa , puteai sa imi spui sa las credite pentru ThemeBase, nu sa ma injuri.Voi face un update prin care voi adauga si Credite pentru ThemeBase in urmatoarele minute/ore... Quote
me.mello Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Daca faci asta eu imi cer scuze anticipat, probabil ca stiai cum se procedeaza cu leecherii aici sau in general pe alte forumuri. Quote
carartem02 Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 (edited) Del Edited November 24, 2019 by carartem02 Quote