CarcotasulSef Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 O sa fiu scurt cu introducerea, numele spune destul de multe despre mine. Restul o sa aflati pe parcurs. Am aproape 25 de ani. Sunt din zona Moldovei. Sunt pasionat de IT, in special de programare si administrare de servere. Sunt patriot, insa nu extremist. Daca vrea cineva sa ma cunoasca mai bine, sa se aboneze la topicurile mele.Sarbatori fericite tuturor! Quote
EAdrian Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Daca vrea cineva sa ma cunoasca mai bine, sa se aboneze la topicurile mele.Care topicuri frate, c? ai 2 posturi... Quote
Active Members SynTAX Posted December 23, 2013 Active Members Report Posted December 23, 2013 Bine ai venit.EAdrian: Poate ca in Moldova topicuri inseamna posturi. Quote
CarcotasulSef Posted December 23, 2013 Author Report Posted December 23, 2013 Care topicuri frate, c? ai 2 posturi...E?ti poc?it? ?tiu c? ?ia sunt to?i "fra?i" intre ei. Care topicuri? Care urmeaz? s? le fac... doar nu voiai ca în 2 ore s? fac 100 de topicuri, nu? Tu acum încerci s? ar??i c? e?ti mai cârcota? ca mine? Quote
Active Members SynTAX Posted December 23, 2013 Active Members Report Posted December 23, 2013 Vezi ca au mai venit o gramada pe aici cu gura mare si au sfarsit prin a fi luati la pula. Quote
GraFFik Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Vezi ca au mai venit o gramada pe aici cu gura mare si au sfarsit prin a fi luati la pula.Adevar graiesti acolo Syntax tata ) Quote
EAdrian Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 (edited) Care urmeaz? s? le fac... doar nu voiai ca în 2 ore s? fac 100 de topicuri, nu?Scuzele mele!Tu acum încerci s? ar??i c? e?ti mai cârcota? ca mine?Du-te te rog ?i cump?r? un kilogram de sens.. Edited December 23, 2013 by EAdrian Quote
GraFFik Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Scuzele mele!Du-te te rog ?i cump?r? un kilogram de sens..WTF Man? ) Be gentile Oricum, bine ai venit CarcotasuleSef! Pentru inceput tine aproape un pachet de O sa ai nevoie Quote
.darky Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Tu acum încerci s? ar??i c? e?ti mai cârcota? ca mine?Te rog frumos, sa intri pe profilul meu si sa te uiti la posturile mele.ON: Bine ai venit! La cum ai inceput, nu o sa "traiesti" mult. Quote
yo20063 Posted December 23, 2013 Report Posted December 23, 2013 Seful e sef..chiar daca e carcotas...e sef! da! Si eu! M-am spart de ras Quote