DarkPanda Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 (edited) Salut. Mi-a trecut prin cap sa deschid un site de resurse premium in care cand intri,te inregistrezi,platesti o taxa de 0.25$ PayPal si ai acces nelimitat.Acolo vor fi:Teme Wordpress PremiumResurse Metin2 Premium => HP,ServerFiles,Arme 3D,etc.Resurse Counter-Strike => Har?i,CFG-uri,Skin-uri,Etc.Resurse Minecraft => Mape,Moduri,Etc.Template-uri WEB => Tot felul de site-uri PHP/HTML [Clone,Originale,Etc.]Crea?ii Photoshop => PSD-uri premium pentru logo-uri,template-uri,semnaturi,etc.Astept comentarii/idei/critici...P.S: Avem nevoie si de sugestii pentru numele domeniului si ce platforma ne sugerati sa folosim. Edited December 28, 2013 by DarkPanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPanda Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 (edited) WTF?! Gecko eu nu am zis nimic cum ca ar fi ceva original,nemaivazut,etc.Eu am zis doar ca am o idee care ar putea avea reusita... Edited December 28, 2013 by DarkPanda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amad Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Daca vreti resurse de counter-strike, metin2, si Minecraft am eu.Nu cred ca cineva si`ar face cont acolo, sa plateasca acea taxa doar pentru alea, cand, pe net gasesti free majoritatea. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 E ilegal sa ceri bani pe lucruri premium facute de alti autori FARA sa ai permisiunea lor. E de ajuns un report si toata investitia ta de <20€ se duce pe jetul de la WC. Daca vrei sa faci bani du-te frate la munca si castiga banu pe spinarea ta,nu pe a altora . Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulik Posted December 28, 2013 Report Share Posted December 28, 2013 Fa-ti prima data peste 5k vizitatori pe zi dupa pune taxa, o sa iti plateasca minim 2, daca ii iei asa direct nu iti da nici pula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkPanda Posted December 28, 2013 Author Report Share Posted December 28, 2013 (edited) mersi de sfaturi Edited December 28, 2013 by DarkPanda Link to comment Share on other sites More sharing options...