Jump to content

Amad

Active Members
  • Posts

    124
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Amad

  1. Eu nu am treaba cu travian so get a life Tu nu ai fost niciodata "gunoi de om" ce dadeai candva flood? :OFF mersi de banul de pe chat
  2. Salut. Am nevoie putin de ajutorul vostru. Sunt dispus sa platesc 10 euro orange/cosmote. As dori o metoda de a da flood unui server la un anume joc, si server-ul sa pice, sa crape, sa moara drq! As dori programelul (sa functioneze pe windows daca este posibil) si ceva...nustiu, ceva sa functioneze. Am gasit multe cacaturi de programe pe net ce dau "flood" dar pe drq. Nu functioneaza nimic (spre exemplu xDDoser 7.4 si altele). Sunt dispus sa platesc daca imi dati metoda si imi dovediti ca pica.
  3. Amad

    Hello!

    Bun venit. Ce mancare stii sa faci?
  4. Da stiu despre ce este vorba, dar acest FTP nu puteai sa il bagi tot pe acolo? Tot +1 aveai.
  5. Tu faci cate un post la fiecare FTP?
  6. Amad

    Chitara

    Nu multumesc.
  7. Frumos virus Banati`l pe fraierul asta.
  8. Nu contacta nici o autoritate ma. La muzeu ceva ?
  9. File not available The upload was interrupted
  10. Paste Fericit, Hristos a Inviat! & Adevarat a Inviat! (pentru cei de mai sus)
  11. Sincer ma *** pe el +1 si da am observat de cand este acest topic dar am zis ca poate vede cineva mai destept ca noi si face ceva ca aceasta chestie sa mai functioneze, domnule. Si inainte de postul meu ai mai observat ceva? A nu, te-ai uitat doar la ultimul... am inteles. Gata nu o dam in povesti ca fac si 2xpost
  12. Ar fi tare sa mai functioneze eu abia acum am dat de acest "tutorial"
  13. Amad

    RST Mobile

    Pro deoarece mai pierd timpul pe forum (mai trag cu ochiul) si intru de pe iPhone.
  14. Eu detin un iPhone 4 cu IOs 7.1 si se misca foarte bine. Nu am problem cu el, nimic. Nustiu de ce va plangeti de el Si nu, nu se poate face downgrade. Cel putin din cate am cautat pe google nu am gasit nimic.
  15. Eu folosesc IE Mozilla are crash-uri, google chrome mi se misca greu iar Internet Explorer imi functioneaza cel mai bine (Da, spre uimirea voastra mi se misca cel mai repede)
  16. Inca un tampit care se trezeste in COSMOS! Sedere placuta.
  17. Amad

    CIAO RST

    Valeuuuuuuuuuuu. 1. Parca esti p**** cu "CIAO RST". 2. Cu respectul asta.... lasa-ma sa te las. 3. "Norok", "cei laltzi, toti" Aoleu nepoateeee vrei tu sa pari ceva dupa aceasta "prezentare" dar nu ai reusit... infine. "Bwn venyt la noi!"
  18. Jailbreak constand in ce? Ce ace mai exact acest jailbreak? Daca fac update cu IOS 7.1 nu se codeaza telefonul inapoi? Poate afecta cu ceva semnalul/altele pe cosmote?
  19. Am windows 7. Din prima cand il deschid, cand dau sa ma loggez imi tranteste aia.
×
×
  • Create New...