Jump to content
albertynos

Spread

Recommended Posts

Posted

Salut,

In trecut m-am tot jucat cu RAT-uri, acum am inceput din nou, si looseri se pot prinde usor insa cum faci cand vrei ceva "targetat" si asta in afara de SE, sa spunem ca eu vreau accounturi de X si da siteul X are un forum de pe care am prins cativa looseri si de pe acountul lor am dat vouch...pentru mine...totul e ok deocamdata dar se vor prinde la un moment dat, chiar daca ma folosesc de crypterul propriu privat no sa fie o vesnicie FUD insa ma chinuii sa il updatez macar o data pe saptamana. Dar daca nu functioneaza ce le dau eu, chiar daca nu e detectat ca virus, tot or sa renunte...

Love is sharing - so - care e in business si a mai testat metode de "spread" poate ne lumineaza si pe noi astia mai noi s-au re-bagati in business cu ce mai e nou, referitor la metode de spread.

PS: Cum am tot povestit nu vorbim de spread la general ca asa prinzi sute de looseri vorbim de ceva targetat.

Mersi.

Posted

Dai save la o pagina de stiri si creezi un articol fals cat mai scandalos , il bagi pe un host free gen "protv.subdomeniu.com" . si il promovezi pe pagina de fb a celebritatii in cauza .

Exemplu : *SOC* Bianca Dragusanu si X s-au futut !