Jump to content
Goke

Cs 1.6 Server

Recommended Posts

Posted

As dori sa aflu cum sa fac un server de cs 1.6 ... daca nu fac iar vreun post handicapat :| :/ :/

Am mai pus acest topic la cereri dar vad ca am fost respins .. si acum poate aici voi primi macar un minim de atentie :|

• Downvote 1
Posted

O vai. Intreaba l pe prietenul nostru , guugle , : Server Creator Counter Strike 1.6 , si fa l asa , nu ti recomand daca nu ai o platforma de linux , ca se blocheaz cu peste 12-13 oameni , depinde ce configuratie ai si etc.. am jucat jocu asta tampit , si le visez . so , GOOGLE IT si nu mai fa posturi inutile.

Posted
As dori sa aflu cum sa fac un server de cs 1.6 ... daca nu fac iar vreun post handicapat :| :/ :/

Am mai pus acest topic la cereri dar vad ca am fost respins .. si acum poate aici voi primi macar un minim de atentie :|

Te ajut eu pe bani desigur :)

Posted
:| O fi categoria asta pentru off-topic, dar eu cred ca aici ar trebui sa fie subiecte care sunt totusi in legatura(oarecum) cu tema forumului.Vad ca voi gasiti categoria asta numa' buna de discutat despre femei,counter-strike etc...
Posted
Te ajut eu pe bani desigur :)

altu care vrea sa faca bani din piatra seaca..totusi aveti respectul meu daca reusiti sa faceti bani din toate prostiile care se gasesc gratis pe internet :)

ON: daca vrei sa faci un simplu sv sa te joci cu prietenii foloseste hlds-ul de pe valve..toate au.

Daca vrei sa iti faci un server populat cumperi hosting..si iti ofera ei server gata configurat etc..scapi de griji

Daca vrei mixuri cu eac..faci cerere pe o comunitate gen indungi..primesti admin in 2ore maxim pe toate serverele lor :)