cPanel Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Am si eu nevoie de un cont de facebook permanent ! ( sau macar 1 luna sa ma pot folosi )PS : Vreau sa dau add la cateva persoane si sa urmaresc activitea lor ! .
bcman Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 (edited) LE: Puteai la fel de bine sa-ti faci tu unul, dar ma simt darnic de Revelion si ti-l dau pe cel care il foloseam la addmefast. Nu e nimic criptat, deci daca ti-a luat-o altcineva inainte e problema ta.//N-am. Nu ma ocup de spreading cu stealere and so on. Edited January 1, 2014 by bcman
cPanel Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 ON : Stie careva un Program , un script... care sa iti dea ce parola are cineva de facebook...sau daca exista asa ceva ..
bcman Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Nu, nu exista ce vrei tu. Alea sunt basme. Si inceteaza sa mai tot faci posturi noi. Ai butonul EDIT, foloseste-l! (2 posturi de-alea tale consecutive sunt double-post, tu deja ai 4, vezi regulamentul)
yoyois Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 Nu, nu exista ce vrei tu. Alea sunt basme. Si inceteaza sa mai tot faci posturi noi. Ai butonul EDIT, foloseste-l! (2 posturi de-alea tale consecutive sunt double-post, tu deja ai 4, vezi regulamentul)Exista! "scripturile" de genul se numesc "facebook 0day" si costa minim 13370$!
cPanel Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 yoyois : mda... ce pot sa zic , prea mult pt. bugetul unui roman modest !
vipul666 Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 yoyois : mda... ce pot sa zic , prea mult pt. bugetul unui roman modest !Frate speram ca 2014 s? fie un an mai bun, dar v?d c? tot mai mult? prostie.Vrei s? fi ''hacer'' dar nu vrei s? pl?te?ti, p?i dac? e prea mult las?-te de asa ceva c? nu e de tine.Sunt cateva metode prin care po?i ''fura'' parola , ?i nu mai spera dup? programul minune , bagi mail ?i î?i d? parola c? vei ajunge tu victim?
cPanel Posted January 1, 2014 Author Report Posted January 1, 2014 vip@ ok .. nu toti detinem cunostinte legate de "hack" si nu toti detinem conturi bancare cu cash in ele pentru a satisfacea orice "moft/placere". Eu doar am cerut un ajutor, o idee.
malsploit Posted January 1, 2014 Report Posted January 1, 2014 vip@ ok .. nu toti detinem cunostinte legate de "hack" si nu toti detinem conturi bancare cu cash in ele pentru a satisfacea orice "moft/placere". Eu doar am cerut un ajutor, o idee.Tu nu ai nevoie de ajutor. Tu ai nevoie de informatii elementare in domeniu, pe care trebuie sa le gasesti singur, asa cum am facut si noi.Inchidem, avertizam, mutam la cos.