sTrEs Posted January 2, 2014 Report Posted January 2, 2014 Buna seara, scuzati intarzierea dar am fost disparut de pe data de 25 decembrie, as vrea sa va urez un sincer si un calduros "la multi ani" , multa sanatate, dragoste, spor in tot ce v-ati propus, implinirea tuturor viselor, multe realizari si prosperitate!!! Quote
LichValue Posted January 5, 2014 Report Posted January 5, 2014 Bre, cand am vazut titlul am crezut ca ai postat de pe IE, si are un delay;)La multi ani. Quote
sTrEs Posted January 7, 2014 Author Report Posted January 7, 2014 Nu, nu , nu a fost nici un delay, de pe 25 am stat prin spitale ca venit pe lume micuta stres Deaia v-am si urat mai tarziu. Quote
marckyy Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Buna seara, scuzati intarzierea dar am fost disparut de pe data de 25 decembrie, as vrea sa va urez un sincer si un calduros "la multi ani" , multa sanatate, dragoste, spor in tot ce v-ati propus, implinirea tuturor viselor, multe realizari si prosperitate!!!Multumim la fel ! Quote
H3xoR Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Po?i s? continui ?i s? le urezi ?i celor cu numele de Ioan un c?lduros „La mul?i ani!”.S?-?i tr?iasc? micu?a ?i mult? s?n?tate tuturor de pe acest forum! Quote
CristianRoflmao Posted January 7, 2014 Report Posted January 7, 2014 Neata,vad ca numa amu te-ai trezit din betia de dupa revelion .La multi ani si sanatate! Quote