grunter Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 va urez un fericit an scolar )( nu aruncati cu rosii in mine:)) ) :twisted: Quote
zbeng Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Ala, Bala, Portocala, Mortzii masii, vine scoala!!! O sa iei in continuare…..3 si 4 la purtare…..Numai Domnul sa ne’ajute….. cu chibrituri Multe, Multe…..Cu cisterne de benzina…..Si acum daca doritzi, scoala sa o potolitzi….sa se duca dracului…..Luati si voi cate’o bricheta…..hai sa facem toti o cheta….si de Luni incepand,…..ducem scoala in mormant… ( Quote
^OnlY_EoL^ Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 scoala.......un subiect plictisitor yo sunt la inceputul liceului [ cls a9-a ]noroc cu boboacele astea bune ca altfel nu mha duceam ! Quote
Ras Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 scoala.......un subiect plictisitor yo sunt la inceputul liceului [ cls a9-a ]noroc cu boboacele astea bune ca altfel nu mha duceam !si eu la fel... Quote
TheBes7 Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Eh.. La mine e aproape ca la voi dar nu la fel de fain ...Au venit doar 2 colege.. dar celalalte sau facut mai bine :oops: Era una pe care o evitau toti si acuma :oops: :shock: Quote
Gonzalez Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Lasa-ti baieti ca e mai bine la scoala decat la lucru!Ar trebui sa va bucurati de ea.-Gonzalez Quote
^OnlY_EoL^ Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Lasa-ti baieti ca e mai bine la scoala decat la lucru!Ar trebui sa va bucurati de ea.-Gonzalezsi asta e adevarat dar e grea si scoala .... profii.... invatatul.... dar e si distractie .... party-uri ...... ! o viatza avem......... ar trebui sa profitam din plin de ea ! Quote
nos Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 la mine in clasa sa mutat o bunatate de fata :X daca nu moi combina eeu cu ea uitativa la mine Quote
Black Pitbull- Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 zbeng imi place poezia ta .... ma inspira la anu meu de facultate Quote
TheBes7 Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 E frumos ... Cand te gandeai ca in clasa a 1 a esti un bobocel .. si acuma esti ditmai dilaul :shock: Oricum imi place ca mi-am revazut prietenii si sper sa invatz mult mai bine Quote