Jump to content
rakims

Trei servicii utile pentru a creste randamentul siteului tau

Recommended Posts

Yoast Wordpress Seo Plugin - Deosebirea dintre Yoast Plugin si restul e simpla: pluginul nu face mari tweakuri la blogul tau, ci iti spune unde gresesti, ce trebuie sa adaugi, sau ce trebuie sa scoti. Este un plugin foarte util atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati, pentru ca te avertizeaza cand gresesti pe undeva si in timp inveti din greseli. Ajuta foarte mult blogurile bazate pe content unic. Pluginul este gratuit.

Click Heat Dynamo (WP) - Urmaresti clickurile pe care le fac vizitatorii tai pe paginile site-ului. Te ajuta sa iti completezi statisticile cu date importante si sa observi preferintele vizitatorilor tai si ce portiuni din pagina nu dau randamentul scontat. Pluginul costa, dar exista versiuni nulled (pline de backdoors in general), tocmai bune pentru a face o evaluare a serviciului.

Mouse Flow - Mouse tracking - Mouse Flow este un serviciu care va permite sa inregistrati miscarile mouseului facute de vizitatorii vostri. Se bazeaza pe javascript pentru a captura rezolutia, browserul si miscarile mouseului, iar cand intrati in contul veti putea accesa baza de date cu "recordings" pentru a urmari felul in care vizitatorii navigheaza pe siteul vostru. Vizualizarea este identica cu urmarirea unei inregistrari a desktopului. Serviciul este valabil pentru orice platforma, nu doar wordpress si are mai multe functii de statistici pe langa cea cu inregistrarea cursorului. Costa, dar aveti posibilitatea de a va face un trial account ce va permite sa inregistrati 100 de vizitatori/domeniu. Extrem de util pentru usability si aranjarea ad-urilor in pagina siteului. Pentru un site micut, cele 100 de inregistrari sunt de ajuns pentru a va fi de folos.

mouseflowcom - YouTube

Exista si alte alternative pentru Click Heat Dynamo si Mouse Flow, dar acestea sunt foarte usor de folosit si inteles, motiv pentru care le prefer.

Edited by rakims
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...