Jump to content

rakims

Active Members
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rakims

  1. rakims

    Cum-sa.net

    Esti atat de praf incat mi-e rusine ca vorbesti aceeasi limba ca si mine. Sunt curios in cat timp o sa te suspende hostingul pentru consumul resurselor si a bandei alocate pe server L.E.: fix 30 de secunde.
  2. rakims

    Cum-sa.net

    Mananca-ti grisuletul copile. Ai impanzit forumul de jeguri.
  3. rakims

    Cum-sa.net

    Atunci fa un bine umanitatii si posteaza acolo blogul tau gol, cu tema moka si cu hosting gratuit care arunca cu pop-up-uri in noi.
  4. Daca ai retea de cartier o sa-ti mearga.
  5. rakims

    Cum-sa.net

    E de vanzare? Iti dau 200 de euro pe el.
  6. Description: Brute-force attacks on GET or POST forms https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/fireforce/?src=search Testat pe wordpress. Functioneaza perfect cu wordlist.
  7. De ce nu iti creezi tu scripturile necesare ca sa ai popunder in orice retea de afiliere?
  8. Yoast Wordpress Seo Plugin - Deosebirea dintre Yoast Plugin si restul e simpla: pluginul nu face mari tweakuri la blogul tau, ci iti spune unde gresesti, ce trebuie sa adaugi, sau ce trebuie sa scoti. Este un plugin foarte util atat pentru incepatori cat si pentru cei avansati, pentru ca te avertizeaza cand gresesti pe undeva si in timp inveti din greseli. Ajuta foarte mult blogurile bazate pe content unic. Pluginul este gratuit. Click Heat Dynamo (WP) - Urmaresti clickurile pe care le fac vizitatorii tai pe paginile site-ului. Te ajuta sa iti completezi statisticile cu date importante si sa observi preferintele vizitatorilor tai si ce portiuni din pagina nu dau randamentul scontat. Pluginul costa, dar exista versiuni nulled (pline de backdoors in general), tocmai bune pentru a face o evaluare a serviciului. Mouse Flow - Mouse tracking - Mouse Flow este un serviciu care va permite sa inregistrati miscarile mouseului facute de vizitatorii vostri. Se bazeaza pe javascript pentru a captura rezolutia, browserul si miscarile mouseului, iar cand intrati in contul veti putea accesa baza de date cu "recordings" pentru a urmari felul in care vizitatorii navigheaza pe siteul vostru. Vizualizarea este identica cu urmarirea unei inregistrari a desktopului. Serviciul este valabil pentru orice platforma, nu doar wordpress si are mai multe functii de statistici pe langa cea cu inregistrarea cursorului. Costa, dar aveti posibilitatea de a va face un trial account ce va permite sa inregistrati 100 de vizitatori/domeniu. Extrem de util pentru usability si aranjarea ad-urilor in pagina siteului. Pentru un site micut, cele 100 de inregistrari sunt de ajuns pentru a va fi de folos. mouseflowcom - YouTube Exista si alte alternative pentru Click Heat Dynamo si Mouse Flow, dar acestea sunt foarte usor de folosit si inteles, motiv pentru care le prefer.
  9. Pe langa toate cele de mai sus mai conteaza si apelarea functiei forgot password care poate rupe serverul de mail in doua, plus apelarea loginului sau "check user availability" acolo unde e posibil.
  10. Daca folosesti proxy-uri publice nu exista pericolul ca ip-ul real sa apara in lista de requesturi cand un proxy este transparent? E necesar un proxy checker implementat ca sa fii sigur ca nu o dai in bara. Recomandari: Multi urls. Fa-l sa trimita requesturi catre mai multe url-uri ale aceluiasi domeniu. Eventual sa poti creea macros personalizate cu requesturi catre respectivul site. Un atac de genul care sa aiba sanse de succes trebuie sa arate cam asa: 1. search-uri simultane folosindu-se de functia de search dintr-un cms 2. apelarea fisierelor inexistente pe server 3. apelarea fisierelor mari de pe server (imagini de cativa mb de ex) 4. apelarea cu minim 30 de requesturi simultane a portului mysql (hxxp://domeniu.com:3306). Toate cele enumerate de mine folosite la un loc vor afecta foarte multe web servere. Fara multi threading programul e doar o pufosenie. User-agent dinamic e obligatoriu.
  11. Pretenas, inainte sa ma faci prost ar trebui sa te gandesti ca tu esti un putoi obraznic care raspunde ca o pula bleaga la un sfat dat de cineva mai matur decat tine. Un sfat dat cu bun simt il accepti asa cum e, fie ca il urmezi fie ca nu. Deci din start prin raspunsul tau esti un ??rus ratat. Imi dai exemple de copii care munceau pe camp in 2000, cand tu in 2000 aveai probabil 5 ani si inca mancai mere cu biscuiti? Sterge-ti mucii de la nas mai intai, mai putulica, apoi baga-te in seama cu mine.
  12. Asa cum 22 de milioane de oameni au facut-o pana in anii 2000 cand s-au trezit pulifricii adolescenti ca ei sunt emo si ca viata sucks fara bani in buzunar. Sunteti copii. Traiti-va copilaria ca sa puteti fi adulti respectabili ce produc bani prin forte proprii, nu slugi corporatiste care se bucura la 3000 lei salariu dupa 10 ani de munca si ca si-au luat masina cu credit la banca. Daca aveti bani de buzunar la 18 ani credeti ca va respecta un adult cu capul pe umeri, sau ca parerile voastre conteaza in societate? O sa fiti regi in lumea voastra redusa la un grup de alti pustani si limitati la foamea de bani ca sa nu va pierdeti statutul social de cacat.
  13. Problema voastra e ca alergati sa faceti bani in loc sa va traiti copilaria. Nu vreau sa imi imaginez cat de tristi si depresivi o sa fiti cand ajungeti la maturitate cand voi va bateti de pe acuma capul sa faceti bani si uitati sa fiti adolescenti. Nu e o rusine sa fii sarac lipit in adolescenta. Profitati de libertatea asta pe care v-o da varsta si veti ajunge bine atunci cand va veni vremea.
  14. Frate abtine-te. Pe bune. Te faci de cacat. Spala tu bani prin Payoneer. Te rog. Fa-o! Fa treaba cu apartamentul nelocuit. Tu esti primul care s-a gandit la asta cu siguranta. Nimeni nu a fost prins asa. Never ever. Nici nu te duci sa scoti banii din bancomat nu? Nici nu exista camere. Loguri. Camere la colt de strada. Trimiti sageti nu? Si cand sagetile sunt prinse si li se baga pe gat faptele tale ce pula mea faci? Ba coaie, aici vorbim de niste cacati cu ochi care pun sechestru pe pc-uri cu programe facute pe genunchi. Cat de greu e sa ii dibuiasca garda? Si cat de greu e sa afli dupa aia din dosar numele faptuitorului? P.S. - e incadrat tot la wire fraud. Aviz amatorilor care inca traiesc in 2009.
  15. Poti face diferenta intre un bou care foloseste un asemenea program la sistemele de afiliere si cei cautati de FBI care au in spate alte fapte? Cum crezi tu ca esti platit de retelele respective? Date personale tot trebuie sa dai. Ai auzit de metode de plata prin teleportare? Conturi offshore? Coaie, cand e vorba de frauda la nivel atat de mic toti se inghesuie sa dea datele reale ca sa nu aiba controale pe cap.
  16. Sanse 1 la 1.000.000 sa nu ai probleme vrei sa zici. In primul rand este ilegal. Atat de ilegal incat poti sa faci puscarie cu executare pentru cacatul asta. In al doilea rand primesti o pula banii. O persoana din 5 iti va face reclamatie la reteaua unde esti afiliat. Una din 10 cel putin iti va face reclamatie la politie. In al treilea rand vor fi baieti destepti pusi pe treaba la fel ca si tine, care vor declara ca si-au pierdut date in valoare de zeci de mii de euro din cauza ta. Nu conteaza daca au avut daunele respective sau nu cand ai deja zeci de reclamatii de acest fel. Vor face reclamatie la politie in tara unde sunt ei, apoi cand vei fi prins te vor da in judecata ca sa le platesti daunele. Si vor castiga. O sa muncesti la negru toata viata pentru a nu le da pagubitilor tot ce castigi. O sa vezi pula ajutor medical, carte de munca, pensie, indiferent in ce tara te-ai afla. O sa ai de ales intre a fura prost in continuare si a face puscarie ca recidivist, sau a munci la negru fara sa ai idee ce iti va rezerva viitorul. In al patrulea rand daca din intamplare as avea un locker ca asta pe pc as face rost de datele personale ale celui care a facut spreadul si in maxim cateva saptamani pun mana pe el in orice tara s-ar afla si i-as decoji pielea de pe el ca pe coaja de banane. Meritati sa muriti ba! Si tu meriti sa primesti ban pentru jegul asta de topic.
  17. Are un iframe invizibil care ii urmareste cursorul. https://www.google.ro/#q=hidden+iframe+under+mouse+cursor Reigel's demo page - JSFiddle
  18. Conturile mai vechi de o saptamana care au primit voucherul de 5 euro de la mine au primit si cei 10 euro azi din partea sistemului. In orice caz verificati-va mailurile ca nu aveti nimic de pierdut. Bafta.
  19. Verificati mailul cu care v-ati inscris pe stargames. Au dat inca 10 euro bonus. Ar trebui sa aveti voucherul in mail.
  20. Nu ai zis asa ceva. Ai vrut sa te dai interesant si ai dat cu mucii in fasole. Iar ultima ta fraza e o aberatie totala, e plina de greseli gramaticale si fara nici cea mai mica urma de logica. Subiect incheiat.
  21. Trebuie completata adresa pentru a primi tricoul sufletului. Nu trebuie sa fie adresa de acasa.
×
×
  • Create New...