Jump to content

odo

Active Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About odo

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. odo

  Eroare mesaje

  Il pot returna, dar nu are nici o problema majora. Doar aceasta chestie, pe care am rezolvat-o cu adaugarea prefixului tuturor contactelor.
 2. odo

  Eroare mesaje

  Sunt doar intr-un singur loc, in telefon... Incerc sa vorbesc cu astia de la allview, dar imi raspund cu o propozitie la 2 zile :)))
 3. odo

  Eroare mesaje

  I-am dat, dar degeaba. Telefonul este nou. Nu pot spune intradevar ca este o problema majora, doar ca nu poti aloca o poza sau sunet unui anumit contact pentru ca el te suna cu 07 iar tu il ai in agenda cu +407 :)))
 4. Salutare! Am si eu un allview viper e si nu inteleg o chestie. Daca trimit cuiva un mesaj si el imi trimite inapoi, aplicatia de mesaje se inchide. In schimb, daca adaug prefixul +4 la numar merge perfect sa primesc mesaje. Aveti idee ce ii pot face? Multumesc.
 5. Nu pot descarca si introduce nimic in el.... LE: Am incercat, dar nu am acces in regedit si nici sa sterg cheia din cmd nu imi da voie...
 6. Salutare. Ideea este in felul urmator: vreau sa opresc un program sa porneasca odata cu windows-ul (w7). Calculatorul este cel de la servici si are cam toate functiile oprite, singura care merge este cmd. Am incercat din cmd sa sterg registrul respectiv, dar nu imi da voie... Aveti vreo idee?
 7. Licenta valabila pentru un calculator timp de un an de zile. Sale ends in 19 hrs 10 mins Free Ashampoo WinOptimizer 2015
 8. Incearca si o scanare cu Malwarebytes in safe mode...
 9. Te cam chinui degeaba... Am gasit un virus asemanator (intr-un mediu virtual), dar un pic mai periculos, cripteaza tot ce prinde, in orice partitie. Acel cryptowall imi afectase decat C.
 10. L.E.: Must be downloaded, installed, and registered before this offer is over
 11. Daca aveti nevoie, accesati link-ul de mai jos: Free AVG Internet Security 2015 Promotia se termina in 1 day 21 hrs 26 mins
 12. Dupa ce esti invadat de 50 de mii de reclame, at this time turobit not works. buy vip.
×
×
 • Create New...