Jump to content

odo

Active Members
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by odo

  1. odo

    Eroare mesaje

    Il pot returna, dar nu are nici o problema majora. Doar aceasta chestie, pe care am rezolvat-o cu adaugarea prefixului tuturor contactelor.
  2. odo

    Eroare mesaje

    Sunt doar intr-un singur loc, in telefon... Incerc sa vorbesc cu astia de la allview, dar imi raspund cu o propozitie la 2 zile :)))
  3. odo

    Eroare mesaje

    I-am dat, dar degeaba. Telefonul este nou. Nu pot spune intradevar ca este o problema majora, doar ca nu poti aloca o poza sau sunet unui anumit contact pentru ca el te suna cu 07 iar tu il ai in agenda cu +407 :)))
  4. Salutare! Am si eu un allview viper e si nu inteleg o chestie. Daca trimit cuiva un mesaj si el imi trimite inapoi, aplicatia de mesaje se inchide. In schimb, daca adaug prefixul +4 la numar merge perfect sa primesc mesaje. Aveti idee ce ii pot face? Multumesc.
  5. Nu pot descarca si introduce nimic in el.... LE: Am incercat, dar nu am acces in regedit si nici sa sterg cheia din cmd nu imi da voie...
  6. Salutare. Ideea este in felul urmator: vreau sa opresc un program sa porneasca odata cu windows-ul (w7). Calculatorul este cel de la servici si are cam toate functiile oprite, singura care merge este cmd. Am incercat din cmd sa sterg registrul respectiv, dar nu imi da voie... Aveti vreo idee?
  7. Licenta valabila pentru un calculator timp de un an de zile. Sale ends in 19 hrs 10 mins Free Ashampoo WinOptimizer 2015
  8. Incearca si o scanare cu Malwarebytes in safe mode...
  9. Te cam chinui degeaba... Am gasit un virus asemanator (intr-un mediu virtual), dar un pic mai periculos, cripteaza tot ce prinde, in orice partitie. Acel cryptowall imi afectase decat C.
  10. L.E.: Must be downloaded, installed, and registered before this offer is over
  11. Daca aveti nevoie, accesati link-ul de mai jos: Free AVG Internet Security 2015 Promotia se termina in 1 day 21 hrs 26 mins
  12. Dupa ce esti invadat de 50 de mii de reclame, at this time turobit not works. buy vip.
  13. Am incercat programul, este bun. Mai astept si alte pareri ale colegilor.
  14. Pentru a nu mai deschide alt topic spuneti-mi si mie va rog un program asemanator bun. Eu am in pc urmatoarele, dar nu stiu care-i mai bun (viteza si anonim): Hotspot Shield, vpnium, ghost surfer, TunnelBear. Nu il folosesc pentru inselaciuni sau alte dracovenii, ci doar pentru a schimba indentitatea cand navighez pe un site pentru a viziona/descarca ceva. Astept feedback-ul experietei voastre. Multumesc frumos!
  15. odo

    Ramas Bun RST

    Succes in ceea ce iti propui! Sanatate cat cuprinde.
  16. Era un curs parca... Le-am sters pe toate ca le tineam degeaba ) Multumesc frumos tuturor!
  17. O sa incerc sa vad. Nu ea ea de selfie-uri ca e mica Multumesc.
  18. Am incercat eu cu ce am gasit pe net, dar nimic. Se pare ca chiar nu are "antidot" pentru criptare.
  19. Salutare! O nepoata de a mea s-a pricopsit cu un CryptoWall. Sigur ati auzit depre acest virus, acesta criptand toate (sau aproape) documente, poze etc. Virusul l-am eliminat, doar ca mi-au ramas acele fisiere criptate. Aveti idee cum le pot recupera? Am atasat si niste mostre pentru cei ce vor sa le studieze. Zippyshare.com
  20. Pune-mi si mie asta pe un alt link ca de acolo nu il pot descarca. Multumesc frumos!
×
×
  • Create New...