Guest Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Domnule Usr6, ce treaba ai cu semnatura mea? Ce nu-ti convine? Dimensiunile? hai lasa-ma. sunt altii care au semnaturi mult mai mari ca ale mele , si fix pe mine ma gasesti sa faci observatie . Sincer , nu ma intereseaza ce grad ai pe forum si nici nu o sa ma intereseze , pentru mine reprezinta fix pula gradul tau au fost si administratori care mi-au vazut postarile + semnatura si nu au zis nimic dar te-ai trezit tu repede domnul istet sa faci observatie. Du-te si veziti de treaba ta ca daca as pune PULA la semnatura creca si pentru aia imi faci observatie.Poti sa-mi dai acum si cartonasul rosu ca ma doare fix undeva de el si de tine Atat am avut de zis
malsploit Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Aici nu e hi5! Ai putin respect pentru persoanele din staff! Puteai sa-i trimiti un mesaj privat.
wildchild Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 1. Ac?iuni pentru care ve?i primi avertisment sau chiar ban: offtopic, post dublu(ave?i buton de editare), post inutil, redeschidere topic, insultare membru(atac la persoan?), nume topic inadecvat, informa?ie deja postat?, limbaj inadecvat(IRC style - sh, tz, CAPS, în culori sau agramat total), avatare mari sau care întrec bunul sim?, semn?turi penibile, linkuri cu referrer, imagini dinamice în semn?tur?.Am modificat eu semn?tura, ca s? nu mai prime?ti 2 ro?ii. Ai primit ban pentru acumulare infrac?iuni, respectiv insultarea unui membru. N-avem timp s? ne uit?m dup? semn?turi toat? ziua, dac? sunt al?i useri care încalc? aceast? regul? f?-mi civilizat o list? ?i o s? le-o scot la fiecare ?i o s? le dau câte un warn.PS: dac? t?ceai, filozof r?mâneai. Usr6 a vrut s?-?i fac? un bine.
Nytro Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Ati inceput noul an ca niste pizde, va plangeti din orice rahat.
Usr6 Posted January 4, 2014 Report Posted January 4, 2014 Domnule BlackGate, este adevarat au fost utilizatori care au avut semnaturi mai mari si probabil ca unii inca mai au. Nu sta nimeni sa verifice semnaturile la toti utilizatorii. Nu esti primul caruia ii trimit pm sa-si modif semnatura si probabil nici ultimul care va primi pm pe acelasi motiv. Poate exista si exceptii dar pana acuma toti au inteles de buna voie, nu a fost nevoie de cartonase. @hate.me, cartonasul galben a venit dupa negocierea esuata purtata pe pm"Originally Posted by Usr6 Incearca sa folosesti o semnatura mai mica, nu este expozitie fotomultumim pentru intelegere,Conducerea partidului."Raspunsul lui:"ce treaba ai tu cu semnatura mea? nu vad nici-o regula in privinta semnaturii du-te si veziti de ale tale"Inteleg ca toata lumea e in goana dupa audienta, dar pt subiecte de genul exista topic dedicat https://rstforums.com/forum/42827-important-abuzuri-de-putere.rst Mutat la cosul de gunoi.