Florin41 Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 1)Am incercat sa-mi inscriu domeniu ro la Web Master Tools,si n-am putut.Mai bine zis,poate nu ma pricep.Asa arata punctele:a)Incarcati acest hisier HTML,mi-a aparut acest cod:google-site-verification: googlec36f3e98ca0200d1.htmlb)Incarcati fisierul la numedomeniu.ro.Aici apare problema,fiindca nu stiu unde sa-l incarc.Trebuie oare sa ma duc in cPanel?c)Confirmati fisierul(ce sa confirm daca nu l-am pus).2)Pe ce motoare de cautare sa-l mai inscriu?Am inteles ca mai exista portaluri.Poate sa ma ajute si pe mine cineva?Multumesc anticipat! Quote
tedeus Posted January 8, 2014 Report Posted January 8, 2014 1)Am incercat sa-mi inscriu domeniu ro la Web Master Tools,si n-am putut.Mai bine zis,poate nu ma pricep.Asa arata punctele:a)Incarcati acest hisier HTML,mi-a aparut acest cod:google-site-verification: googlec36f3e98ca0200d1.htmlb)Incarcati fisierul la numedomeniu.ro.Aici apare problema,fiindca nu stiu unde sa-l incarc.Trebuie oare sa ma duc in cPanel?c)Confirmati fisierul(ce sa confirm daca nu l-am pus).2)Pe ce motoare de cautare sa-l mai inscriu?Am inteles ca mai exista portaluri.Poate sa ma ajute si pe mine cineva?Multumesc anticipat!Pune fisierul html in www, acolo unde pui si site-ul tau. Nimic mai mult. Apoi te intorci la goagle si dai sa iti confirme pagina. Done! Quote