Jump to content

tedeus

Active Members
  • Posts

    177
  • Joined

  • Last visited

About tedeus

  • Birthday 04/13/1978

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tedeus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputation

  1. Pentru ca, din fericire, sau nu, traim in Romania. Si pentru ca, mai mult sau mai putin, platim taxe. Si pentru ca e dreptul nostru sa stim ce se intampla cu datele noastre, personale, cele protejate de lege... Ministerul Educatiei Nationale se PISA, intr-un mod cat se poate de voalat (la fel ca multe alte institutii), pe fiecare din elevii pe care ii are in grila de BAC 2014. Cum? Simplu: foloseste casute de email publice (nu ca asta ar fi o problema - doamne fereste) din cadrul serviciului Google de email. Aveti mai jos si niste imagini. Din motive lesne de inteles nu am putut lasa, liber, numarul de fax si anumite detalii. M.E.N., ca de altfel toate institutiile statului, sunt administrate, la nivel de IT, de catre departamentul special (specializat) S.T.S. Cum este posibil un Secretar de Stat sa isi dea semnatura, pur si simplu, pe o ORGANIGRAMA unde apare un email aflat in sistem PUBLIC, atata timp cat are la dispozitie sisteme protejate si garantate de statul roman???
  2. Vezi ce am scris. Incearca sa rationezi si apoi arunca si un Quote. Daca incerci sa desprinzi, din context, anumite elemente numai sa imi arati cat sunt eu de prost imi dovesti, de fapt, cat de limitat esti tu. Pe scurt: nu cred ca ai vazut, pe undeva, vreun X nume sau user. Nu am aratat catre nimeni. Te simti? Atunci AIA E. Invata sa mergi mai departe. Shit happens.
  3. Mai dati-va in cacat cu parerile voastre cu tot. Incepeti dracu sa invatati ca NIMIC NEGATIV NU ESTE NEGATIV. Ce vreau sa exprim: orice lucru cu minus poate executa functii pozitive. Nu voi aduce argumentari din lipsa de spatiu. Omul a CREAT, singur, de la ZERO, ceva. E un X care a facut totul, absolut totul, pe maciuca lui si pe ceea ce a invatat singur. Ajutati-l. Acolo se va regasi, cu adevarat, valoarea voastra. Nu il inecati in cacat si in critica. Ce castiga X, Y, sau Z din asta? Nimic... Ajutati-l sa invete. In felul lui.
  4. Apoi... Daca tot e liber la sange... sa fie. Wirtz, ESTI DEFECT GOGULE. Dar rau. Dincolo de pseudo-nationalismul afisat esti doar o pasarica frustata. Nimic mai mult. In goana ta dupa un leut esti in stare sa iti vinzi mamuca... Mai dai o lista de bloguri cu pulistar pr pe cate un 5euroi, mai intra o donetie, una alta, prosteala sa fie. Sunt mii (cand spun asta stiu ce zic) de "ultrasi" care sparg capatani tiganesti si bozgoresti fara sa o latre si sa faca din asta o moneda de schimb. Tu... te-ai batut un pic, ai trei procese si ne spui ce soi de pasarica esti. Fiecare dintre noi are in sange mai mult sau mai putin nationalism (exceptie tex: la el curge doar cafea si unix)... Iti dau adresa mea sa ajungi pe la mine? Sa iei si"boxul" cu tine. Da???
  5. Aceasta este prima editie. Ideea de teamspeak este minunata. Ramane ca, la urmatoarele editii, sa existe si aceasta posibilitate.
  6. Folosesc Kali Linux, Ubuntu si o varianta romaneasca de linux (deocamdata in stadiul beta). Kali pentru partea de securitate (merita sa o incerci, ai ce invata), Ubuntu pentru ca e destul de lejer iar cea romaneasca pentru ca m-am angrenat sa o testez si vreau sa ma tin de angajament. Repet: personal vad intr-un sistem de operare acoperirea unor nevoi. Sa iti pui un ditamai os-ul numai pentru ca zice x sau y este ca si cum ti-ai lua un MERTZ pentru ca... zice lumea ca e "misto". In plus, asa cum ti-au mai spus si altii, cauta sa te axezi, pentru inceput, pe un os care are suport pe termen lung si care este popular. Vei invata sa lucrezi din consola si apoi te vei acomoda rapid pe orice alta distributie.
  7. In timp am ajuns sa testez cam 60% din tot ce inseamna OS existent pe piata. De la unix (bsd si freebsd) pana la linux (debian, fedora, ubuntu - derivat din debian, si multe altele), IOS si Windows. Personal, iti recomand, sa iti stabilesti prioritatile. Un sistem de operare ar trebui sa serveasca un numar de nevoi. Iti voi da exemple: pentru design (in special Adobe) poti utiliza IOS (Apple) sau Windows, pentru programare (in special Web, dar nu numai) poti merge pe Debian/Ubuntu (Qt este deja evoluat), pentru mai multe activitati de tip web surfing poti utiliza cam orice tip de linux (de recomandat Elementary care se misca foarte bine pe sistem de resurse minimalist), etc. Linux, ca OS, este un sistem de operare matur. Da, intradevar, nu este IOS, dar asta nu inseamna ca nu poate face (cu succes) nevoilor de zi cu zi. Personal folosesc 3 distributii de Linux si una de Windows. Sper sa te ajute.
  8. O fi non-it... Dar punem si noi niste shemale la meteaz? Ar fi bune niste "alea" related macar it... totusi. Ce ma doare pe mine ca o spurcaciune de mexican (muiere in acest caz) isi rupe copilul (al ei sau nu) in bataie? In curtea noastra (acilea in Romania) sunt destule bube despre care putem vorbi si schimba. Bagam subiecte lacrimogeno-etc dar ne doare in cur cand iesim pe strada... unde, ca intotdeauna, nu luam nici o atitudine. Zic si io...
  9. Si ce treaba are un topic neargumentat? Pune mana si vezi topice alde: Nytro, TheTime, Tex, etc. Vorba lui gio33: facem piata de vizualizari pe rst? Scuze de off.
  10. Esti ironic? Stii despre cine vorbeste si noi nu stim? Vezi-ti de treaba ta. Nu tin partea nimanui dar sa te bagi ca musca in lapte face rau tenului. Confirm aba-soft.com, primiti exact ce comandati, chiar si mai mult. De asemenea de luat legatura cu tex daca doriti ceva mai diferit si/sau particularizat
  11. Nope. Iti arat idei extraordinare. Fara un minim de investitie si oameni de suport... nu ai facut nimic. Va recomand, daca tot va bagati (oricare dintre voi), sa faceti si un contract. Face bine si la ten si la buget.
  12. tedeus

    Fun stuff

    Si uite asa a aparut administrarea de supozitoare... Intre timp studiate si acceptate cele japoneze ca etalon in piata de consum. Succes M2G...
  13. Daca ai nevoie de ajutor la proiect: etapizare, etc etc, ma anunti. Strict la proiect. Pe partea de programare si restul te descurci cu aelius.
  14. Verifica pentru ce este scris. 32 nu este acelasi lucru cu 64. Acolo, cred, a aparut problema.
×
×
  • Create New...