Suspect34 Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 salut, imi poate oferi si mie cineva cateva informatii despre internetul de la romtelecom? am cautat mai multe informatii despre ce tip de cont sa ma exprim asa folosesc ei gen: pe mac , cu user si pass pppoe sau altele si nu am gasit nimic sa ma ajute, eu vreau sa ai dau internetul meu de la romtelecom unui prieten care are tot romtelecom insa este suspendat pentru neplata momentan pentru ca eu nu il folosesc decat la tv si am zis sa renunt la el cateva zile pana cand isi plateste si el abonamentul. cum as putea face asta? Quote
marckyy Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 salut, imi poate oferi si mie cineva cateva informatii despre internetul de la romtelecom? am cautat mai multe informatii despre ce tip de cont sa ma exprim asa folosesc ei gen: pe mac , cu user si pass pppoe sau altele si nu am gasit nimic sa ma ajute, eu vreau sa ai dau internetul meu de la romtelecom unui prieten care are tot romtelecom insa este suspendat pentru neplata momentan pentru ca eu nu il folosesc decat la tv si am zis sa renunt la el cateva zile pana cand isi plateste si el abonamentul. cum as putea face asta?Nu prea ai cum, doar sa tragi cablul tau la el...de pe internet nu ai cum...sau daca ai rooter wi-fi, ii dai parola si gata. Quote
Acidripp Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Nu se poate! Este restrictionat user-ul tau pe linia ta. Quote
UnUser Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 poti incerca sa ii dai userul + parola ta sa le seteze el in routerul lui. daca nu merge, asta e. Quote
Suspect34 Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 o sa caut in router userul si parola sa vad daca merge la el, si le scot de la mine ca sa nu dea conflict Quote
666BLODAS666 Posted January 11, 2014 Report Posted January 11, 2014 "Inernetul" de la Romtelecom e cel mai mare cacat posibil. Cel mai scump si cel mai prost. Uptime-ul pulii, viteze mici de download. Echipamentele sunt de cacat. Tot ce e Romtelecom e de cacat. Quote