zombynebunu Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Am un Lumia 920 nu ?tiu cum sa fac set?rile manual pt internet. Ma poate ajuta cineva.Setari automate nu exista. Am sunat la Cosmote Quote
UnUser Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Configurarea telefonului pentru utilizarea Connect Mobile Quote
zombynebunu Posted January 9, 2014 Author Report Posted January 9, 2014 Au plimbat din mana în mana tel cei de la cosmote. Deci nici ei nu ?tiu în concluzie sunt praf. M?car are cineva un tel Lumia 920?Poate îmi spune ce set?ri are el. Quote
Matt Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Nu inteleg ce setari vrei tu sa faci.Eu am Lumia 520 ,e primul din seria Lumia si sunt asemanatoare.Ai abonament? Cartela ? Ai internet inclus ?Daca ai una din alea de mai sus te duci la SEtari - Reteaua Celulara si acolo ai Retea Celulara - Conexiune de date - Alegi Dezactivata sau Activata. Quote
Oust Posted January 9, 2014 Report Posted January 9, 2014 Si eu am Nokia Lumia 520, si setarile de la Vodafone s-au facut automat, eu doar le-am activat din Setari - Acces Point.Intra in Setari - Acces Point - Add (+) si adauga tu reteaua dupa activeaz-o, si dupa sa activezi Reteaua Celulara si acolo ai Retea Celulara - Conexiune de date - Alegi Dezactivata sau Activata. Quote