UnUser Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 (edited) Salut, am avut darkcomet intr-un pc, care la un moment dat n-a mai functionat. Se poate sa iau logurile de la tastatura in vre-un fel, daca nu mai am acces la el ? Adica am acces fizic, nu prin programul darkcomet. Edited January 17, 2014 by Gecko Quote
Brenin Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 %APPDATA%\dclogssunt acolo pe zileCateodata mai este si un masterlog in %APPDATA% sau %USERPROFILE% , nu stiu exact ce versiuni, dar dclogs trebuie sa existe cam pe toate. Quote
UnUser Posted January 17, 2014 Author Report Posted January 17, 2014 (edited) Mersi mult. Daca merge, ai o vodka de la mine PS: Astept si alte solutii, daca varianta lui Brenin nu functioneaza.PS2: Am gasit ceva, dar nu e complet. Am gasit doar o data anume din calendar. Alte solutii ?PS3: Daca persoana sa logat din browser pe Yahoo Mail, care sunt sansele sa ii fii ramas vreun ETS sau ceva pe aici. Edited January 17, 2014 by UnUser Quote