Carameloo Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 (edited) Buna ziua,Sunt pasionat de acest domeniu, si ce aceea am venit aici, pentru a invata. Pana acum, ceea ce stiu este doar putin Pascal, ce fac la orele de informatica. In rest, nimic, deci fac parte din categoria "incepatorilor" pe aici...Daca ma-ti putea ajuta cu niste link-uri, cu ce sa incep, v-as fi recunoscator. M-ar interesa in special securitatea, hacking-ul(nu vreau sa-l folosesc in scopuri negative), programare, limbaje, web development, "spargerea unui site" (in scop demonstrativ/ educativ), etc. (ordine aleatorie)Multumesc, o zi buna. Edited January 17, 2014 by Carameloo Quote
xTremeSurfer Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Parerea mea.Ca sa intelegi/inveti cat mai bine baga si putin "scop negativ" Quote
Carameloo Posted January 17, 2014 Author Report Posted January 17, 2014 Parerea mea.Ca sa intelegi/inveti cat mai bine baga si putin "scop negativ" Ma refeream la faptul ca nu vreau sa o fac cu totul in scopuri negative, dar putin nu strica nimanui. Quote
FoxKids Posted January 17, 2014 Report Posted January 17, 2014 Carameloo daca doresti sa faci prostioare in "scop negativ" nu-ti mai da numele real sau alte informatii despre tine , stim cu toti ca forumul este filat de S.R.I ..Mare grija ! Quote
Carameloo Posted January 17, 2014 Author Report Posted January 17, 2014 Carameloo daca doresti sa faci prostioare in "scop negativ" nu-ti mai da numele real sau alte informatii despre tine , stim cu toti ca forumul este filat de S.R.I ..Mare grija !Nu doresc asta, am venit aici sa invat. Quote