AlMalalah Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 Cum bag elemente intr-un array din php, folosind javascript ?Mai exact...<?php//ceva cod aici si un arrayarray z[];//bla bla bla?><script>//aici este codul javascriptvar x;var y;var z;...//Cum fac sa bag x,y,z in array-ul z[] declarat in codul php de mai sus, nedeclarat in codul javascript ?</script>Multumesc ! Quote
GarryOne Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 (edited) @Gecko, te complici aiurea.ajax.php<?php$z = array('mere', 'pere');if(isset($_POST['data'])) $z[] = $_POST['data];?>script.js<script src="http://code.jquery.com/jquery-latest.min . j s "></script><script>$(document).ready(function() { var x = 'banane'; $.ajax({ type: "POST", url: "ajax.php", data: {data: x} });}</script> Edited January 18, 2014 by GarryOne Quote
GarryOne Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 (edited) Oricum, jQuery acum trebuie peste tot, ar trebui sa fie built-in in browsere, ca flash-ul in Chrome.Array-ul ala din ajax.php cel mai probabil ca-l va baga intr-o sesiune ca sa nu se reseteze de fiecare data si sa-l poata folosi pe mai multe pagini. Edited January 18, 2014 by GarryOne Quote
AlMalalah Posted January 18, 2014 Author Report Posted January 18, 2014 Prin urmare, care e varianta mai buna ? Quote
EAdrian Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 (edited) întrebarea este: de ce vrei s? folose?ti neap?rat javascript ? (o s? mai ai nevoie de jquery în cod ?i e de c?cat s? le ai amestecate)bag? jquery ?i folose?te varianta lui GarryOneps: 'sfat' - nu mai folosi codul de js direct în pagin?, f? un fi?ier ?i import?-l... Edited January 18, 2014 by EAdrian Quote
AlMalalah Posted January 18, 2014 Author Report Posted January 18, 2014 întrebarea este: de ce vrei s? folose?ti neap?rat javascript ? (o s? mai ai nevoie de jquery în cod ?i e de c?cat s? le ai amestecate)bag? jquery ?i folose?te varianta lui GarryOneps: 'sfat' - nu mai folosi codul de js direct în pagin?, f? un fi?ier ?i import?-l...NU folosesc javascript direct in pagina. Am dat un exemplu din care sa se inteleaga ce vreau.întrebarea este: de ce vrei s? folose?ti neap?rat javascript ? (o s? mai ai nevoie de jquery în cod ?i e de c?cat s? le ai amestecate)bag? jquery ?i folose?te varianta lui GarryOnejquery nu e tot javascript ? Quote
Guest Posted January 18, 2014 Report Posted January 18, 2014 jquery nu e tot javascript ?JavaScript - WikipediajQuery - Wikipedia Quote
AlMalalah Posted January 19, 2014 Author Report Posted January 19, 2014 Multumesc mult de ajutor tuturor !Momentan imi ocup timpul cu invatarea AJAX si pe urma reiau proiectul asta ca vad ca fara AJAX nu se poate si daca nu-l stiu imi vine greu sa inteleg. Quote