Ras Posted September 24, 2007 Report Posted September 24, 2007 Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CLASSES_ROOT\.ras]@="rasfile"[HKEY_CLASSES_ROOT\rasfile][HKEY_CLASSES_ROOT\rasfile\shell][HKEY_CLASSES_ROOT\rasfile\shell\open][HKEY_CLASSES_ROOT\rasfile\shell\open\command]@="%1"adaugati codul acesta intr-un notepad si salvati-l cu extensia .reg apoi rulati-l.dupa ce rulati acest fisier .reg puteti schimba extensila la orice fisier .exe cu .ras si fisierul o sa ruleze normal ca un .exe:P o chestie mica dar mie mi se pare interesanta Quote
c0der Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 super bv ras o chestie pe care nu o stiam stii ce ar fi tare cu tutorialul tau? > sa nu se mai infecteze EXE-urile de virusi Quote
moubik Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 sau sa nu mai gaseasca exeurile un program care are hardcodat numele.O.oso start renaming every .exe to .ras reboot, format, resinstall deci aveti grija sa nu va redenumiti toate exeurile in .ras Quote
grunter Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 si daca in loc de exe pun .jpg ..si trimit un server de troian cuiva....pers respectiva cum o vede? Quote
Guest Nemessis Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 si daca in loc de exe pun .jpg ..si trimit un server de troian cuiva....pers respectiva cum o vede?Cu ochii ) Quote
tw8 Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 si daca in loc de exe pun .jpg ..si trimit un server de troian cuiva....pers respectiva cum o vede?Gandeste-te.Mai intai trebuie sa ii "instalezi" extensia, si abia apoi poti rula un executabil cu extensia respectiva.Adica, tot trebuie sa ii trimiti persoanei respective un fisier ".exe" sau ".reg" pentru a instala extensia respectiva . Quote
MostWanteD Posted September 28, 2007 Report Posted September 28, 2007 ok....regu tau nu merge..asa ca am facut manual..dar imi deschide cu irfan view ca si cum ar fi o poza Quote
Jeefo Posted November 13, 2007 Report Posted November 13, 2007 Faza e super tare si reg merge dar daca il dai la alcineva in calculator nu ii merge pt ca nu are reg activat, in concluzie cam naspa. :cry: Quote
Ras Posted November 13, 2007 Author Report Posted November 13, 2007 Faza e super tare si reg merge dar daca il dai la alcineva in calculator nu ii merge pt ca nu are reg activat, in concluzie cam naspa. :cry:Cred ca am inteles la ce te referi tu... (te-ai exprimat gresit)Ca sa mearga extensia care o vrei tu si la victima in PC trebuie mai intai sa ii trimiti acel fisier .reg si dupa ii trimiti fisierul cu extensia aleasa de tine in fisierul .regTrebuia sa citesti si celelalte posturi... daca il citeai pe al lui tw8 intelegeai Quote